Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet değişimi için nasıl bir rapor almam gerek?

emre0808

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar yarın ıstnbl egtm arastrma osmanıyede heyete gırmek ıstıyom ama hastane daha engellı heyet raporu vermıoz dedıler aile hekımı sevk edıyo uygunsa doldurup komisyona gıdıoz dedıler ancak kı nakil vasıtalarını aradım komısyon raporunun yanına eskısı gbı heyet raporu olması gereklı dıyolar ama hastane vermıyoz heyet raporu dedıler . Ne yapmalıyım

Abi yarın ilk iş aile hekimliğine gidip sevk alıcaksın. Sonra en yakın devlet hastanesinde sevk edilen bölüme gidip muayene olup kağıdı doldurup, kaşe imza mühür vs yapcan. Sonra il sağlık müdürlüğüne gidip kağıdı göstermen lazım hangi hastanede kurulacaksa heyet oraya yönlendirir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Aynen öyle ilk aile hekimi ordanda hastane dr gezecen ondan sonra il sağlık kuruluna gidecen orda gün verecekler kodlamaları il sağlık kurulu veriyur ben öyle aldım

Aile hekimine gittim o sonra Nöroloji uzmanına yönlendirdi doktor H sınıfı ehliyet alabilir 'sürücü olabilir' yazdı. İl sağlığa evrağı götürdüm hastaneden üst yazı istedi tekrar hastaneye gittim sağlık kurulundan üst yazı yazıldı ama benden de o kağıdı aldılar biz il sağlığa göndericez dediler. Elimdeki formu aldılar şu an Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma hastanesinde Sağlık kurulunda. Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba?

Bende aile hekimliğinde ondan sonra hastaneye sevk noroliji ortopedi fizik göz kontröleri yatıktaktan sonra hastanedeki kurul beni il sağlık mudurlüğüne gönderdi il sağlık mudurluğu bir ay sonra gelip kodlamaları yzacayız dedile nisanın sonunda gidecem hayırlısıyla

H sınıfı ehliyet değişimi acil cevap arkadaşlar

Merhaba akadaşlar sağ kol engellıyım ehliyet için aile hekımıne gttım benı ortapedıye sevk ettı bşka doktr yazmadı ortapedıcı eskı raporu gösterdm özel tertıbat arac kullanır yazddı ilsaglıga sevk ettı şimd tek doktora gönderdıya bı sıkıntı olurmu herkz 3-4 doktora gtmış acil cevap

emre0808

Ehliyet raporu için işleyen süreç doğrudur Emre. Hiç bir sorun görünmüyor

Aile hekimi ortopedi uzmanina gonderdi, ortopedi uzmanı 5 hekimden oluşan heyete sevk etti, bir ay sonra heyete girdim heyet kodlari yazdı iki gün sonra aldım heyet raporunu o gün emniyete teslim ettim bir haftayı bulmadı ehliyetim geldi. 10 yıllık süreli.

İl sağlık kuruluna gitmedim ben hastanede heyete girdim kapı kapı gezmeden topluca görüşme oldu, hatta beş yıl süreli verelim dediler itiraz ettim kendimi ifade ettim bişey demediler ehliyetim 10 yıllık geldi. İyi ifade edebilmişim demek ki.

Merhaba Arkadaşlar.

09.07.2018 tarihinde okmeydanı eğitim araştırma hastanesine gitti H tipi ehliyet yenilemek için.

Aile hekimliğine girmem gerektiği söylendi kayıt açtılar vezneye 50 tl yatırmam gerekiyor dendi yatırdık.

aile hekimi bir sürü evrak doldurdu. imzalattı sonra bana bir rapor hazırladı sadece ortopedi ve norolojiye görünmen yeterli dedi.

bu hastaneden şart değil herhangi bir hastaneden olur diyerek söyledi. bende ordaki işimi tamamlayıp çıktım.

16.07.2018 bugün istinye devlet hastanesine gittim mhrs den randevu alarak girdim kayıt yapıldı 50 tl yatırmam istendi vezneye onuda yatırdım.

ortopedi ve nöroloji gezdim kurula sevk edicez dediler. tamam dedim. yan tarafta sağlık kurulu var oraya uğraman gerek dendi bu evrağı vericeksin sana üst yazı hazırlayıp verecekler, onunla kurula gidiceksin dendi.

onada tamam dedim, sağlık kurul odasında var 50 kişi yerli yabancı :) önden aradan kaynak yapalım derken ulaştım evrağımı uzattım, evrağı benden aldı görevli ve üstüne telefon numaramı ve ad soyadımı yazark not etti seni 2-3 güne arıycaz üst yazın haırlanıcak gelir alırsın dendi.

bakalım hayırlısı bekliyorum daha neler gelicek başıma.

OturanBoğa abi ben sana ehlıyetımı ve sağlık raporumu yolluyacam ancak resmı yukluyemıyorum nasıl yapacagım yardımcı olursan sevınırım

Üst Alt