Merhaba Arkadaşlar.
09.07.2018 tarihinde okmeydanı eğitim araştırma hastanesine gitti H tipi ehliyet yenilemek için.
Aile hekimliğine girmem gerektiği söylendi kayıt açtılar vezneye 50 tl yatırmam gerekiyor dendi yatırdık.
aile hekimi bir sürü evrak doldurdu. imzalattı sonra bana bir rapor hazırladı sadece ortopedi ve norolojiye görünmen yeterli dedi.
bu hastaneden şart değil herhangi bir hastaneden olur diyerek söyledi. bende ordaki işimi tamamlayıp çıktım.
16.07.2018 bugün istinye devlet hastanesine gittim mhrs den randevu alarak girdim kayıt yapıldı 50 tl yatırmam istendi vezneye onuda yatırdım.
ortopedi ve nöroloji gezdim kurula sevk edicez dediler. tamam dedim. yan tarafta sağlık kurulu var oraya uğraman gerek dendi bu evrağı vericeksin sana üst yazı hazırlayıp verecekler, onunla kurula gidiceksin dendi.
onada tamam dedim, sağlık kurul odasında var 50 kişi yerli yabancı
önden aradan kaynak yapalım derken ulaştım evrağımı uzattım, evrağı benden aldı görevli ve üstüne telefon numaramı ve ad soyadımı yazark not etti seni 2-3 güne arıycaz üst yazın haırlanıcak gelir alırsın dendi.
bakalım hayırlısı bekliyorum daha neler gelicek başıma.