Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için alınan rapor özürlü kimlik kartı alımında kullanılır mı?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Haseki hastanesinden rapor için randevu aldım 2013 Haziran'a verdiler yani randevuyu aldığım günün 8,5 ay sonrasına.
Özürlü kimlik kartı çıkartmak için H sınıfı ehliyet alabilir raporumla başvursam geçerli olur mu ?

H sınıfı ehliyet raporunda malüliyet derecesi yok ve bir yıl geçerli bildiğim kadarıyla,varsa hali hazırdaki % 40 ve üzerindeki raporun hemen başvur 1 günde alırsın ben başvurduğum gün aldım özürlü kimlik kartımı

Benim geçen sene Haseki Hastanesinden aldığı aldığım H sınıfı ehliyet raporumda oran belirtilmemiş.ÖTV den muaf araç alımı ve %50 engelli raporumu yenilemek için tekrar Haseki Hastanesine başvurdum birgün sonrasına gün verdiler heyete girdim %40 oranına düşürülmüş raporumu aldım.
-blackrace engelinizi bilmiyorum ama %80 oranı umarım araç alımında sıkıntı yaratmaz

Hey arkadaşlar ya ben bu raporla özürlü kimlik kartı başvuru yapabilirmiyim diyorum siz neler diyorsunuz.

bLaCkRaCe;
Eğer kurul raporu ise alırsın bende yeni aldım emeklilik için aldığım raporla kimlik kartı mı aldım zaten çokta sorgulanmıyor sadece oran yazması yeterli

Bahçelievlerde Özürlü Merkezi var bir arkadaşım oraya yakın bir yerden çok sık geçiyor ben raporla kimliğimi versem ona verirler mi özürlü kimlik kartını benim çıkmam bazen zor oluyor.

Üst Alt