Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için rapor vermeyen doktorladan bıktım!

lakoste

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
3
Herkese selam,

benim anlamadıgım bişiy var. ben orta derece denge kaybı loan bir vatandaşım, %49 raporum var. h sınıfı için başvurdugum hastane kordinasyon bozuklugu var, bunu da denge kaybılıkla suçladı. ben de dedim ki, ben b sınıfı degil H sınıfı istiyorum zaten. üsteledim dedim ki ben 14 Yaşından beri araba kullanıyorum ,kamyon kamyonet taksi hep kullanmışlıgım var, şimdide babamın taksisiyle geldim, istiyosanız biriniz gelin şöförlük görün dedim. yok sen konuşma denge kaybın var dedi.
benden daha kötü insanlar var onlara veriyorsun ben az bişiy yürüdügüm halde mi vermiyorsun neye göre infaz ediyosun söylesene dedim. sonra heyet odasından çıkan beyaz önlüklü biri çıktı yürüyüşü o kadar bozukki salına salına yürüyor sonra oranın güvenliği bak bnun ehliyeti var dedi. o tekrar içeri giresiyle bende daldım içeri. heyet başkanına dedim ki bu dr bile ehliyeti var H sınıfı, sence hangimiz saglıklı duuyoruz. bagırdım başkana. güvenlik zorla dışarı çıkardı. haklısın ama başkan o ne yapabiliriz dedi.
hayır biri şahit olsa binse arabama deseki tamam denge kaybın var ama bu oturarak araba sürmene engel degilmiş ben test ettim...

yaa hakketen 15 seneyi aşkın eliyetsiz kullanıyorum. kaçak kuçak ama bular neden böle yapar anlamam. iki defa yakandım ALLAHTAN iyi abilerdi bıraktılar.
hayır artık kaçak kullanmaktan bıktım

Hpsi için... Ne durumda olanlara hangi sınıf sürücü belgesi verilebileceğine dair yönetmlik ö.

Başka hastaneye gittiğinde eski başvurun görülüp "şimdi git 6 ay sonra gel" denebilir. O zaman mecburen 6 ay beklersin..

Ya da sana red yanıtı verilen raporu alığ, sağlık il müdürlüğü'ne gidebilir ve o rapora itiraz edebilirsin. Sen hakem hastanesine sevk ederler... Oranın kararı kesin olur.

Üst Alt