Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet kursunda direksiyon hocasına ekstra para istediler!?

harputelazig

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
H tipi ehliyet alamak için başvurumu yaptım ve bana denilen kurs haricinde 3 saat direksiyon eğitimi alacaksın ve 150 TL sana kurs veren sürücüye vereceksin dendi kurs özürü aracı olmadığı için bu yasal mı bunu öğrenmek istiyorum B tipi ehliyet alanlara böyle bir talep yok aynı ücret ile kaydldular ama direksiyon eğitimi için 10 saat ders aldılar ve ücret alınmadı araçları olduğu için ama biz engelli olduğumuz için kusr kendisi ödemesi ge3reken direksiyon eğitim sınav ücretini benden talep ediyor lütfen bu konu hakkında detaylı bilgi verin bana :(

Herşey sizin nasıl anlaşma yaptığınıza bağlı. Ilk anlaşmanızda direksiyon eğitimi fiyatın içindemiydi? Eğer il anlaştığınızda hariç tutuldu ise direksiyon ücretini alırlar. Genelde engelliler kendi araçları veya kendilerinin temin ettiği araçlarla sınava girdiklerinden kurslar direksiyon eğitim ücretini genelde hariç tutmaktadırlar.

birde kursun aparatlı aracı yoksa sizi hangi araçla sınava sokacaklar onuda bir öğrenin bence,sonra tertibatlı aracımız yok siz kiralarsanız sınava girersiniz gibi laflar duyabilirsiniz,madur duruma düşmeyinde

Yok böyle bir şey... MEB'e ve Emniyet'e şikayet edeceğinizi söyleyin...

Üst Alt