Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu için hastaneye para ödemek zorunda mıyım?

dermansızım

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sol ayağım bilekten sağ ayağım diz altından kesik protez kullanarak yürüyorum H sınıfı ehliyet alabilir miyim? Alabiliyorsam sağlık kurulu 115 tl kayıt parası mı ne öyle birşey istiyor 7-8 ay önce müracaat etmek istedim tartışarak ayrıldım bir daha gitmedim bu parayı ödemek zorundamıyım (Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

hayır.
ben ocak ayında devlet hastanesinden raporumu aldım önce baş hekim yardımcısıyla görüştüm konuy anlattım o anlattı doktorla görüştük vs vs sonuç H sınıfı ehliyet ala bilirsindediler ücreti ne kadar diye sordum baş hekim yrd. ücret yok dedi heyete girdikten sonra 4 gün sonra raporumu almaya gittim heyet bölümündeki kıl kuyruklar ücret istedi yaklaşık 100-120 tl arası hemen baş hekim yad cısının yanına çıktım heyet bölümünü aradı ücret alınmayacak dedi o şekilde ücretsiz olarak almıştım.
sen heyettten sorumlu baş hekim yrdcısına çık sorunu ona anlt çözer büyük ihtimalle.

cebbarehlinamus arkadaşım teşekkür ederim ben direkt sağlık kuruluna gitmekle hata yapmışım. peki yukarda belirttiğim gibi sol ayağım bilekten sağ bacağım diz altından kesik bu durumda h sınıfı ehliyet alabilir miyim?

dermansızım: sağ ayaktan geçersin diye tahmin ediyorum benim de sağ ayagımda 15 cm kısalık var ama sol ayaktan nasıl olur o kadarını bilemiyorum senin otomatik araç kullanır raporuna ihtiyacın var o şekilde raporu ala bilirsen sorun çıkmaz.
araç kullan biliyormusun? kulllana biliyrsan başhekim yardımcısı olmaz şu bu derse ben kullana biliyorumde hatta isterseniz buyrun sizinle bir test sürüşü yapalım de kendinden emin konuş öz güveninin yüksek olduguna inanırsa senin için çok büyük avantaj önce doktoru inandırıcaksın.
sol ayagın için kanunun tam ne dediğini forumda konuya hakim arkadaşlar var sana mutlaka yardımcı olucaklardır.
şunu sakın unutma bizlere şöyle diyolar genelde haline bakmadan birde ehliyet alıp arabamı kullana biliceni sanıyorsun derler sakın bu sözlere kulak asma ehliyetini ALLAHIN izniyle aldıgın zaman o sözleri söyleyenlere gereken cevabı vermiş olursun.

Kanun para vermeyeceksin diyor ama malum döner sermaye dönmesi lazım.. öyle herkese kanun bilen başhekim yardımcısı rastlamaz. parayı verirsen hemen verirler raporunu vermem diye diretirsen rapor almam bile şüpeli. bunları ben böyle yaşadım...

Not. ondan sonrada doktorlara neden vuruyorlar diyorlarya işte sebep bunlar...

Üst Alt