Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu için ne kadar ücret isteniyor?

Konular
10
Reaksiyonlar
3
h tipi ehliyet için sağlık raporu alcam sigortam yok ne kadar ücret talep ederler? teşekkürler

muhammed selamlar
ben rapor alırken vergi dairesinden sevk alarak hataneye gittim vergi indirimi için ve oradaki yetkililere indirimli araç içinde rapor almak istiyorum dedim aynı rapora eklediler ve 1 kuruş para vermedim.

ayrıca h ehliyetide bugün aldım
kursa 800 tl paraq verdim
emniyete harc parası 115,10
dosya parası 2,5 tl
ehliyet kart parası 117,5 tl
yani 235 tl + 800 tl 1035 tl mal oldu

Devlet hastanesinden h sınıfı ehliyet alabilir özel tertibatlı araç kullanabilir raporunu alabilmek için hastaneye 200 tl verdim.
Heyete sokuyorlar orada çoğu doktor test istiyor onların maliyeti ile birlikte toplam 200 tl verdim.

H sınıfı ehliyet için;
Kursa 500 tl
Emniyete 115.10 tl
Kart parası 117.5 tl

peki benm sol elim bilekten itibaren yok bi kac kez okumustum sol elde sorun olrsa h tipi verilmiyo diye şu anda ben h tipi alabilir miyim?

benim kurumda beraber çalıştığım arkadaşım geçen hafta rapor aldı hastaneye 5 kuruş para vermedi

bugün hastaheneye gittm 6 doktor gezdim ortopedici h tipi ehliyet alabilir yazdı diğerleri normal iyi flann yazdılar salı gün kurula cıkıyorum karar ne olur fikri olan var mı?

Muhammed rahatsızlık neydi ?

pardon şimdi okudum
umarım verirler raporu istediğin gibi alırsın

sol el bilekten engelli olarak H sınıfı ehliyetim haftaya cıkıyor merak etme sana da verirler ... Otomatik tertibatlı arac kullanır diye verirler...

Ayrıca kursa :400 verdim ben emniyet ve kart parasıda 220 tl felan tutar

sol el engelliler h sınıfı alsa bile ötv indiriminden yararlanamazlar biliyorsunuz dimi!

<MEHMET>;

o nası oluyo abi ya? sol ele vermiyolar mı vergi indirimi var benim su anda babam 95 yılında doğduğumda almıs vergi indirimi tekrar mı almam gerekiyo ben hastahaneye sadece h tipi ehliyet için başvurdum bi de vergi muafığı için mi başvurmam gerekir?

MUHAMMED YAKIN;

Kardeş sol el engelliler araç alırken neden ötv den yararlanamıyor söyliyim sende araştır tabi.. Ötvsiz araç almanın yolu "Hareket ettirici tertibat" araca takılması gerekir ama biz sol el engelliler için sadece sol sinyal lambalarını sağa aldırıcak tertibat taktırıyoruz bu yüzden ( vites kolu, gaz fren devriyaj vs gibi hareket ettirici tertibat ) bunlara takılmadıgı için yararlanamıyoruz .öyle bişi var işte yapcak bişi yok kanunböyle malesef

Üst Alt