Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu için para alıyorlar mı?

serdar1981

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar h sınıfı heyliyet alırken devlet hastaneleri para alıyorlar mı ben amasyadayım amasyada böyle bı durum söz konusu böyle bişey var mı her muayene karşılığı para vereceksin dediler

Uygulamada devlet kurumlarından biri sevk etmemişse, rapor için para alıyorlar.

Merhaba hemşo bende amasyalıyım. Araba sürmeyi tam öğreneyim bende ehliyete başvuracağım h sınıfı ehliyet ne kadar bilgin va rmı acaba?

Ehliyet hakkında henüz bilgim yok ama rapor için birşey ödemedik..

Vallaha kardeşim benden rapor için silivri devlet hastanesi tam 180 tl aldı.

Arkadaşlar Engelli olduktan sonra ne amaçla olursa olsun Heyet raporu aldığnızda sizden herhangi bir ücret talep edemezler.
Şunu söylüyorlar bu rapro özel amaçla alınıyor. Adamların derdi dönerlerine para katmak bunlar resmen üçkağıtçı buna gelmeyin.
Ben bu güne kadar bu şekide 4 farklı rapro aldım hepsinde istediler hepsinde de başhekimle yada heyet kurulu başka inle konuşarak işi çözdüm Arkadaşlar kurbalık koyun gibi başınızı eğmeyin mücedele edin. SKK lı olanlar ve Emkli san. olanları zaten almıyorlar onlarınkini bu Sosyal güb. karşılıyor.
Esenlikler
TayTIS

bende hastanede çalışıyorum başka bir devlet hastanesine sevkli gittim benden 110 milyon aldılar heyet raporu için

Üst Alt