Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu için ücret alınıyor mu?

FaCia

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
5
Arkadaşım adına yazıyorum.

Arkadaşım %50 İşitme engelli. Tüm işlemleri bitirmiş. ehliyet almaya gitmiş. Polis Memuru Bu Rapor olmaz demiş(AİLE HEKİMİNDEN ALINAN RAPOR) şimdi hastaneye gidip rapor alması lazımmış. Rapor İçin ücret ödeyecek mi ödemeyecek mi ? Bilenlerden cevap bekliyorum teşekkürler.

Merhaba facia,
h sınıfı ehliyet alabilmesi için öncelikle devlet hastanesi sağlık kuruluna müracaat etcek.sağlık kurulu h sınıfı ehliyet alabilir şeklinde rapor verirse alabilir.rapor için ücret ödemez.başbakanlığın talimatı var.

benimde aile hekiminden aldığım raporu kabul etmediler.dün hastanede işlemlerimi başlattım 111 tl istediler.borç ettim yarın gidip yatıracağım.

ben den ücret aldılar 100 tl yi geçti hmde:mad:

Bazı hastaneler ücret alıyor, bazıları almıyor. Ücret ödediyseniz bimer e şikayet edebilirsiniz.

ben iki kez müracaat ettim ikisinde de ödemedim.geçmiş olsun.

Ben iki kez Gaziantep devlet hastanesinden H sınıfı ehliyet için heyete girdim benden 2 sinde de para aldılar malesef son girişim Nisan 2013 tarhinde 135 tl ödedim.

merhaba istanbul sadi konuk eğitim arajtırma hastanesinden alacaklar engelli kimlik kartını gösterek ücret ödemeden raporunu alabilmektedir

ilkkez gidicekler için alıyorlar sanırım soygun resmen :mad:

Yok, bende geçen yaz aldım herhangi bir ücret talep etmediler.

Üst Alt