Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu müracaatımı hastane kabul etmedi!?

kitap38

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşalar,

bugün H sınıfı ehliyet için Şişli Etfal Hastanesine gittim. Dediklerine göre yeni düzenlemeye göre hastane bu raporu artık veremiyormuş. Poliklinikler verebiliyormuş. Sürücü kursu da hayır biz bu raporu kabul etmeyiz, tam teşekkülü devlet hastanesi raporu isteriz.
Ben de hastanenin vermediğini söyledim. Onlarda hastaneyi aradılar ve aldıkları cevap aynen bana verilen cevaptır. Yani hastane yetkilileri bu konuda efendim belirsizlik yaşıyormuş bu durum netleşmeden muracaatımı kabul etmeyecekelini söyleyip beni boş olarak geri çevirdiler.

İyi de ben bu zorunlu ihtiyacımı bakkaldan mı giderecem. Böyle bir saçmalıkla boğuşup durdum bugün. Maddi manevi kaybım oldu böylece. Son zamanlarda bu şekilde engelle karşılaşan arkadaşlar oldu mu?

Herkese İyi günler.

arkadaşım o hastanedekilere neden sormadın hangi düzenleme bu diye. sallıyolar...ehliyet için istenen ve bağlayıcılığı olan devlet hastaneleridir..Bu hastanelerin de ilgili branş hekimlerinin tam olanlarıdır.

ha poliklinikler işimize gelir mi? gelir tabi. parayı verince yol açılıyor.. maalesef durum bu...

Üst Alt