Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu ücretli mi?

onuray

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar,ehliyet sınavını kazandım kurs ücretinide ödedim 700 tlye anlaştık,emniyette bütün evraklar tamam,budefa raporumun süresi geçti 1 yıl doldu yeniden almam gerek raporu,hastaneler ücret istiyo 345 tl ,bu normalmi neden ehliyet için olunca para ödüyoz ya deliricem bitmedi şu ehliyet derdi,girdiğime bin pişman oldum,bu parayı vermek zorundamıyım

evet kardeşim ehliyet raporu ücretli maalesef ama 345 çok yahu başka hastaneler nasıl acaba ben bizim burda sanki 100 küsür diye biliyorum

ilk bi hastaneden aldım birgünde hemde beşkuruş almadılar,budefa kursun ücretini ödeyesiye kadar 1yıl doldu süre geçti,emniyet yazı yazdı sağlık müdürlüğüne yeniden rapor alablmem için,gittim gönderdikleri hastaneye 3gün boyunca doktorları dolaştım ensonda sağlık kuruluna getrdim evraklamı memur demezmi bizim doktorlar sana ağır engelli vermezler diye,daha önceki raporlarımı gösteryorum hepsi ağır engelli yok alamazmışım,tamam başka hastaneye gidiyim diyom paralıymış her bi doktoru dolaşmak 30 tl miş diyo başka hastanede en az 7 imza gel öde napcaz şimdi ooofff

Allah yardımcın olsun ne diyelim yapacak bişe yok girmişin bir yola mecbur tamamlıyacaksın

sağol ALLAH razı olsun vardır bundada bir hayır

Üst Alt