Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehlıyet raporuna hem özel donanım hem de otomatik vites ibaresi..?

gecekusu5

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehlıyete ozel tertıbatlı arac kullanabır ve otomatık vıtes kullanabılır dıye ikisi beraber yazılabılırmı

evet yazılabilir

bu resimde var mesela

Evet yazılıyor benim raporda direksiyondan topuzlu otomatik vitesli özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi var. Ehliyete Otomatik Vitesli Özel Tertibatlı yazıldı.

Benim ehliyette de özel tertibatlı otomabil, otomatik vitesli araç yazıyo yazdırılabilir.

evet arkadaşım o şekilde yazabilir
özel tertibat yaptırmak isterseniz ben özel tertibat yapıyorum: arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. Tüm özel donanımlar konusunda yardımcı olabiliriz:
http://www.engelliler.biz/forum/ali...ozel-donanimlari-yapiyoruz-mekanik-torna.html

antalya dışında iseniz bir akrabanızın veya arkadaşınız yardımıyla gelirseniz size istemiş oldugunuz aparatınız aynı gün içerisinde yapılıp aracınıza monte işlemi yapabilirim.dönüş yolunda kendi aracınızı kendiniz kullanabilirsiniz
ücreti çok abartılacak bir şekilde değildir telefonla ulaşıp bilği alabilirsiniz.
0.242.346 95 82

benimde h sınıfı ehliyetim var sadece arabama işitme engelli amblemi yapıştırdım arkasına

"ve" yazarsan rapor çok canını sıkar. İlle fantazi olsun istersen, "özel donanımlı veya otomat,ik vitesli otomobil kullanıri H sınıfı sürücü olur" şeklinde bir ibare yazdırmayı deneyebilirsin.

valla bulent bey kafam cok karıstı ve hala hangı ehlıyetı cıkaracagıma karar veremedım bır turlu.

Üst Alt