Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet sadece illerdeki kurslarda mı veriliyor?

Rain_Man

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bu gün ilçedeki sürücü kurslarını gezdim aldığım cevap h.sınıfı ehliyeti iller veriyo sadece bir kurs verebiliyo yasa gereği dediler.çok saçma geldi bana her kurs vermek mecburiyetinde deyilmi? saygılar..

Büyük ihtimalle ellerinde özel donanımlı araç olmadığı için böyle demişlerdir .. bende ilk bi ilçedeki sürücü kursuyla görüştüm bana özel donanımlı bir araç bulup ehliyeti verebiliceklerini söylemişlerdi .

sevgili adem arkadaşım
bende yeni yazıldım H sınıfına bu nisan ayında kanunlar değişmiş heralde banada öle anlatttılar.ben fethiyede yaşıyorum 10 dan fazla var sürücü kursu fakat denetleme yapmışlar sadece 2 tanesi geçebilmiş bu kontrolu.ondan dolayı hepsi veremiyor.işin kötü tarafı ben 18 yaşında B sınıfı almıştım sonra iş icaabı E almak zorunda kaldım fethiye de motor kullanıyom diye gittim birde A2 motorsiklet ehliyeti aldım . ee şimdide kaza yaptım H gerekli oldu bende var E - A2 ehliye H sınıfına dönüştürmüyorlar illa sınav falan para alacaklarya 850 tl kurs istedi artı maliye polis falan bakalım ne olacak.

merhabalar bende h sınıfı ehliyetine baş vurdum ilk başda arabamız var dediler sınava ilk girişde kazandım sınavı kazanınca araba buhar olup uçdu ehliyetimi çokdan almam gerekiyordu ama alamadım malesef araba ayarlıyoruz beklemen gerek dediler peki ilkbaş vururken neden söylemiyorlar:(

bende yeni başvuru yapcam bu yıl biraz bilgi edineyim sizlerden.. :)

önceden ehliyetin varsa şu an kursa kayıt yaptırmana gerek yok hastaneden h sınıfı sürücü belgesi alabilir raporu alıp trafiğe giderek orda h sınıfına çeviriyosun kurs ve sınav ücreti yok sadece kart parası ödersin

mustafa boztaş trabzonda oluş olsaydınız kursa 150 lira verirdiniz burada e den h ye çevirmek ortlama bütün harcama 500 lira civarı

Üst Alt