Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H Sınıfı ehliyet ve ÖTV'siz araç alırsam evde bakım aylığım kesilir mi?

emre0504

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba, bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var. Benim %86 ağır engelli raporum var, B engelli sınıfı ehliyete başvurdum rapor şuan il sağlık müdürlüğünde henüz sonuçlanmadı. H sınıfı ehliyet alırsam evde bakım maaşı kesilirmi? Özel tertibatlı araç alınca maaş kesilir mi?
Şimdiden teşekkürler..

Ehliyet alısan kesilmezde Araç alımında burda sıkın yaşıyan arkadaşlarımız paylaşmıştı.Bakım maaşları kesilmiş.

Anladum abi, Gelir getirmediği sürece araç alabilir dite okudum bikaç yerde ne kadar doğru acaba fikri olan varmı?

ÖTV indirimli için rapor alırsam eski rapor hükümsüz mü kalır?

Merhabalar, şuan 2013 yılından beri almış olduğum %86 ağır engelli raporum var. H sınıfı ehliyet için 2 kez başvurdum ama vermediler iki kolumda problemli olduğu için. Ötv indiriminden faydalanamıyorum. Sadece yüzde 90 üzeri olacak ÖTV indirimi raporu eski raporu etkisiz kılar mı? Çünkü şuankinde ağır engelli ibaresi var bakım aylığı alıyorum. Yardımlarınız için Şimdiden teşekkür ederim.

emre0504

Raporda oran düşer ya da "ağır engelli" ibaresi olmazsa, evde bakım aylığı kesilir.

Üst Alt