Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyeti değiştirme aşamasında komisyon sürücü olamaz diyebilir mi?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar peki daha önce h sınıfı ehliyete sahip bir sürücü ehliyetini yeni sisteme göre başvurup değiştirmeye çalışırken il sağlık komisyonu sürücü olamazsın kararını verirse ne yapılabilir ya da bu kişinin daha önceden almış olduğu ehliyete el mi konulur bunu çok merak ediyorum benim öyle bir durumum var doktor takmış sen sürücü olamazsın diye oyüzden korkuyorum yeniletmeye

Şu an bununla mücadele ediyorum.
Daha önceden otomatik vitesli araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alabilir diye aldığım rapor ile H sınıfı ehliyete sahibim.

Yeni araç alacağımdan dolayı ÖTV indiriminden ilk defa faydalanmak için gittiğimde ehliyetimi yenilemem gerektiğini söylediler. Bunun için heyete tekrar girmem gerektiği söylendi.

Eski raporum ile beraber heyete girdim ve bugün sonucu elime geçti. Doktorların yarım yamalak dinleyip sordukları ve istedikleri şeyleri net belirtmediklerinden dolayı abuk subuk birkaç ibare eklemişler ve sürücü olamaz yazmışlar.

İl sağlık müdürlüğüne gidip kararı şikayet edip tekrar değerlendirme hakkım var ama çekiniyorum bu raporu götürmeye. Çoğu hastane hakem olarak seçilsede başka doktorların dediği ile çelişecek şey yazmak istemiyor. Şu an kendimde bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

daha 3-4 sene süresi var bekle boşver

Komisyon sürücü olamayacağınıza karar verebilir. Dr raporuna rağmen. Itiraz hakkınız mevcut.

Üst Alt