Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyeti düz B sınıfına çevirirsem özel donanımlı aracımı kullanamaz mıyım?

Furkan-069

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2015 Model özel tertibatlı aracım var sadece ben kullana biliyorum. H sınıfı ehliyetimi düz B sınıfına çevirsen aracımı kullanmamda sıkıntı olurmu bilginiz var mı...?

Artık B sürücü belgesi artık engelli sürücü belgesi oldu değiştirmende mahsur yok.

Özel Tertibatlı Aracı Herkesin Kullanması için TSE prosedürü..?

Arkadaşlar bügün 'TSE' gittim eğer yeniden çizim yapılıp 385 tl ücret ödersem aracımı herkes kullana biliyormuş.Bu konu hakkında bilginiz var mı..?

Evet dogru ben gecen hafta yaptirdim tse den muhendis geldi ve projeye aracin herkesce kullanacagi ve aracin tertibat takilirken orjinalligi bozulmadigina dair yazi yazdi ...bu da ruhsata iisleecek ve herkes surebilecek aracimi

Mevcutta özel tertibatlı manuel vites aracım var.Ehliyetimi yenileyecem aracımda sadece viteste 5 cm uzatma var onun harici tertibat yok.
Ehliyet İçin 10.02 oto vites ve özel tertıbalıtlı şekilde rapor verme şansları oluyormu hem kendi aracımı kullana bileyim hemde otomatik vites araç kullanmak istiyorum.Bigisi olan dönüş yaparsa sevinirim.

Furkan-069

Sağ kol kısıtlılığında özel donanım şart koşuluyor çoğu zaman (aslında sadece otomatik vites şartlı ehliyet alan da var doğrusu. ama çok çok az!).

Merhaba bir sorum olacak bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Benim %45 engeli raporum sağ kol sinir ezilmesi kaynaklı raporumda özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi var yeni ehliyet almak için il sağlık müd. gittiğimde otomatik kullanım için kod yazmak istediler durumum otomatik vites araç kullanmaya elverişli şimdi sorum otomatik vites kullanır şekilde ehliyet aldığımda araç alımımda bir sıkıntı olurmu..? raporda özel tertibatlı araç kullana bilir yazdığı için tekrardan heyete girmem gerekir mi..?

Üst Alt