Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
H sınıfı ehliyetim var. Aracımı eşim ve çocuğum kullanabilir mi?
ben ortapedik engelli h sınıfı eliyeti olan biriyim. ben kendi adıma otomobil alsam eşim veya oğlum kullansa olurmu bizlere böyle bir hak tanınıyormu.bilgilendirirseniz memnun olurum
devlet hastanesinden almış olduğunuz raporun oranı %90 ve üzeri ise 3.dereceye kadar yakınlarınız kullanabilir.Ama rapor oranınız %90 ın altında ise aile bireyleriniz kullanamaz sadece siz kullanırsınız
Bülent bey size ktılyorum,ve teşekürler iyi bi yakıştırma; gülünecek bir hal var ama kendimizemi yoksa kuralları koyanlaramı paramız çok ya: bırtane kendimize birtane eşimize araç alırız,ne gerek var düz veya otamatik vtes alacksın tertibat yaptıracaksın, eşin kulunırken tertibatı iptal et, sen kllanırken geri tak,ne kdar saçma kurallar,elbette eşimde kullanabilsin 18 yaşındaki çocuğumda bu kurallar kım nasıl değiştirir bilmem; biz SİDDİM SENE ileri gidemeyiz, tutturmuşlar bide avrupa diye, bu zihniyetlemi avrupaya gircez,msin ağlarmısın nereye elini atsan batıyorsun.saygılar.