Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var. Aracımı eşim ve çocuğum kullanabilir mi?

enesar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben ortapedik engelli h sınıfı eliyeti olan biriyim. ben kendi adıma otomobil alsam eşim veya oğlum kullansa olurmu bizlere böyle bir hak tanınıyormu.bilgilendirirseniz memnun olurum

devlet hastanesinden almış olduğunuz raporun oranı %90 ve üzeri ise 3.dereceye kadar yakınlarınız kullanabilir.Ama rapor oranınız %90 ın altında ise aile bireyleriniz kullanamaz sadece siz kullanırsınız

teşekkür

beni aydınlattığınız için teşekkürler

H sınıfı ehliyet sahibi bir arabasıyla evlidir. Ölüm onları ayırana kadar başkalarının olamazlar!

Acil durumlarda eşiniz aracı kullanabilir.Aciliyet dışında sizden başkası asla ama asla aracınızı kullanamaz.

Bülent bey size ktılyorum,ve teşekürler iyi bi yakıştırma; gülünecek bir hal var ama kendimizemi yoksa kuralları koyanlaramı :confused: paramız çok ya: bırtane kendimize birtane eşimize araç alırız,ne gerek var düz veya otamatik vtes alacksın tertibat yaptıracaksın, eşin kulunırken tertibatı iptal et, sen kllanırken geri tak,ne kdar saçma kurallar,elbette eşimde kullanabilsin 18 yaşındaki çocuğumda bu kurallar kım nasıl değiştirir bilmem; biz SİDDİM SENE ileri gidemeyiz, tutturmuşlar bide avrupa diye, bu zihniyetlemi avrupaya gircez,:Dmsin ağlarmısın nereye elini atsan batıyorsun.saygılar.

Üst Alt