Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var. ÖTV'siz araç alabilmem için yeni rapor şart mı?

aslan_55

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
he snıfı ehliyetim var araç almaam için yeni bir rapor al mam şartmı . ehliyetin raporu yetrli oluyormu acıkcası bi bilgi sahibi olmaam lazım

mrb oturanboğa abi. benm h snıfı ehliyetim varehliyetde tüm kontroller ellee yazıyo 7 yıl oldu ehliyeti alalı ikinci el araba aldım bu arabayı özürlü aracı yaptım fakat arabamın vergisini ödüyorum . vergi dairesine gittiğimde rapor alaman lazım dedıleryüzde 40 olcak diye şart koştular .bnde rapor almadım.memur olduğum için vergi indirimnden faydalanmak üzere hastaneye gittim rapor için doktor yüzde 31 verdi. şuan hala arabamda aparatlı kullanıyorum bna yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca sıfır araba almam için rapor almam şartmı yoksa ehliyetin raporu yetrli oluyormu bu konuda acıklık isidyorum saygılarımlaaaa

bu 7 yıl önceki rapor ehliyet için aldım rapordur

Elinizdeki mevcut raporda nasıl bir araç kullanabileceğiniz konusuna ( tertibat , özel donanım veya otomatik vites gibi ) yer verilmiş ise yeni rapor almanıza gerek yok

ehliyet için aldım raporda şöyle yazıyo :Hsınıfı sürücü olur . tüm kumandaları elle yapılan araç kullanması gerekmektedir

bu raporla sıfır araç alablirmiyimmmm

bu ehliyetıme göre ikinci el aldığım arabanın ve4rgisinide ödüyorumm

Bu bahsettiğin raporda sürekli olduğu belirtiliyorsa ve bu raporun aslı sende ise araç konusunda başka rapor almana gerek yok.

H snıfı ehliyeti

SELAM ARKASLAR bu gun yurt dışından araba getiren birini aradım adam sunu dedı bana raporumu sordu bnde raporu2004 yılnda alddım dedım raporda rporda ne yazıyo diye sordu bnde cevap verdim tüm konrole elle yapılmış araç kullnması gerekir dedım . tkrar raporda sürekli diye bi ibaere varmı diye sordu bnde yok dedım o rapor gecersiz dedi yeniden rapor alman şart dedı ban bi acıklık getirimisinz

h snıfı ehliyeti olan birisi raporsuz ehliyetle sıfır araç alablirmiiii

h snıfı ehliyetin raporuyla ikinci el aldğı arabanın vergisini ödermi yoksa yeni bir rapor alması lazımmı

Herhangi bir süre kısıtlaması yoksa, elinizdeki rapor süreklidir... 2. elde yalnızca MTV'den muaf olunur, elinizdeki raporda yeter muaf olmak için yeniden almanıza gerek yok... Siz kimseyi aramayın yanlış yönlendirebilirler görmeden, bu bizim içinde geçerli, hatta raporunuzun resmini paylaşabilirseniz daha sağlıklı olur sizin için, yada doğrudan araç bayiileri ve emniyete,trafiğe sorun sorularınızı...

Üst Alt