Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetime "otomatik vites araç kullanabilir" ibaresi ekletebilir miyim?

vcelikten

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyetime "otomatik vites araç kullanabilir" ibaresi ekletebilir miyim?

2006 yılında h sınıfı tertibatlı araç kullanabilir raporuyla ötv muhafiyetli araç aldım.04.10.2011 tarihinde tekrar heyete girim h sınıfı otomatik şanzıman araç kullanabilir raporu alıp ehliytimi değiştirmek için trafik şubeye teslim ettim, nasip olursa 3 gün sonra yeni ehliyetimi alacam.Benim sorum aracımdaki tertibatı sökmek yeterlimi yoksa başka işlem yapmalımıyım.Yardımcı olursanı sevinirim.Rahatsızlığım hafif yürüme bozukluğu.

eğer otomatik araç kullanır ibaresi varsa raporda ve ehliyetine işletirsen tertibatı söküp otomatik kullanabilirsin.

Tıpkı donanımı taktırırken olduğu gibi yine makine mühendisine proje çizdirip donanımı o halde çıkarmtanız gerek. Sonra da o haliyle ruhsatı değiştirmeniz...

Not: Sol bacağınızdan sakatlığınız varsa, salt otomatik vitesli yeni bir aracı vergi avantajı ile satın alabilirsiniz...

Benim ruhsatta tertibat felan belirtmiyor.Hiç bir extra bilgi yok sadece Cinsi:Özürlü aracı diyor.

Bence işinizi garantiye almak ve ilerde sorun yaşamamak için ruhsatı yeniletin.

Merhaba Vçelikten

Engeliniz sağ mı sol mu aceba öğrenebilirmiyim bende aynı işlemi yapmak istiyorum ama sağ engelli olduğum için olmaz diye endişelendiğim için hiç uğraşmıyorum.

Benim hafif yürüme bozukluğu var her iki ayakta.Kısalık ,uzunluk,güç kaybı yok yok nörolojik rahatsızlık.Günlük hayatımı etkileyecek seviyede değil yani.

yakomoz şansını dene derim çünki doktorlar ne yaptıgını bilmiyorlar söyle bence doktora sanırım sende baskası kullansın diye almak istiyorsun

Üst Alt