Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetime 'otomatik vites araç kullanabilir' ibaresini nasıl yazdırabilirim

casual133

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben H sınıfı ehlıyete yazıldım Ocakta alcam size bir sorum olacak.

Benim sol kolumda baş parmağım yok ve heyet H SINIFI SURUCU BELGESI ALIR raporu verdı bunla surucu kursuna basvurdum ve ehlıyetımı alacagım ınsallah.
Ancak Sol kolunda sorun olanlar bılıyoruz kı ÖTV den yararlanamıyor ama yenı cıkan trafık denetlemeye gore eger ehlıyette OTOMATIK VITES ARAC KULLANIR ıbaresı olursa baska bır ısaret yada prosedur uygulanmadan ıstedıgı otomatık vıtes hususı aracı kullanabılecek, hic bir cezaı ısleme gerek duyulmayacak denetımler sırasında.

Pekı bu ıbareyı ehlıyete yazdırmak ıcın ne yapmak gereklı? raporda ozel tertıbat yazmadıgına gore Otomatık vıtes arac kullanabılecegımmı ortaya cıkıyor dırek?

Yardımlarınz ıcın tesekkurler

H sınıfı ehliyete doğrudan OTV indirimi uygulanması gerek.
Yok olmaz diyorlarsa B sınıfı versinler o zaman, ne biçim iş

Ehliyete bunun yazılması için raporla beraber trafik tescile başvruman gerek
ama maliyeti ne olur, onu ben de merak ediyorum

Raporu aldığınız hastaneye (veya başka bir hastaneye) gidip, "otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor almalısınız. Sonra bu raporu trafik müdürlğüğüne gidip sürücü belgenize işlettireceksiniz...

H sınıfı ehliyet olduğunda doğrudan vergi avantajındna yararlanmak mümkün değil. Sol elinden sakatlığı olanlar vergi avantajlı araç satın alamaz.

pekı otv den yararlanamaz ama mtv den yararlanabılırmı acaba

Yok, MTV istisnasından da yararlanamazsınız.

Üst Alt