Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetimi yenilemek için başvurdum ama kodsuz ehliyet verdiler!?

gonuldostu1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar benimde bi derdim var benim dogusdan kalca çıkıgım vardı solda ve ben 6 ay once ameliyet oldum total kalça protezi ve belimde çökme olmus 6 tanede platin takıldı h sınıfı ehliyetimi yenilemek icin basvurdum oncesinde otv den faydalanarak aracda aldım şimdi bana gelen sonuc b sınıfı sürücü belgesi alabilir kısıtlama kodu yokdur ibareli rapor verdiler ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim

gonuldostu
Ne kadar şanslısın, ameliyatla düzeltilebilen bir rahatsızlığın var , çoğu engellinin engeli kalıcı. Zevkle önceden aldığın aracı kullanıp geri kavuştuğun sağlığının keyfini sür derim.

Şansım olsa engelim ile ÖTV indirimini takas ederdim.

gonuldostu

Manuel vitesli araç kullanmaya mani bir durum olmadığı için böyle bir karar verilmiş. Aksini düşünüyorsan itiraz edebilirsinin...

il saglıkdan cıkmısdı itiraz icin gittiigimde bana bir yol gösterdiler itiraz etme şimdi daha zamanı var 2 yıl bu raporu kullanmassan gecersiz sayılır 2 yıl sonra yeniden basvur dediler ben hala sol ayagımı kullanmakda zorlanıyorum yani manuel viteste debriaj kullanamıyorum

selam arkadaşlar bugun bende kurula girdim ehliyet yenilemek icin raporumda engelli b sınıfı sürücü belgesi alabilir yazısı ve 47-78-62 kodlaro arac uyarlama kodundada 10.02 yazıyor öncesinde sürekli olarak islenmiş otomatik vites kullanır otv den faydalanabilir raporum var araba alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

gonuldostu

kalça çıkığı olduğunda araç alımında vergi avantajı verilmesi çok çok zor. Bariz şekilde aksama/topallama olması gerek. "Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ibareli engelli sağlık kurulu raporu da olmalı.

Üst Alt