Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetimle hangi araçları sürebilirim?

REKLİ

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
:) selam herkeze özellikle benim sorum, H ehliyetim var. normal bir arac sürebiliyorum, yani fitesli arabayı, ama benim ehliyet sürmüyo biliyorum. normal fitesli arabayı özel donanım yaptırıp sürebilir miyim?
ayrıca sıfır normal fitesli araba alıp kullanabilir miyim

saygılar :)

Hangi araçları sürebileceğiniz ehliyetinize yazılan ibarede yazılı.Ehliyetinizde İbare yoksa alacağınız sağlık kurulu raporunda belli olur.

trafik kanunu açık arkadaşım: H sınıfı ehliyetle sedece kendi aracnı yani özel donanımlı aracını kullanırsın

sende otomatik vitesli araca özel tertibat yaptırırsın...

ehliyetinde otomatik vitesli araç kullanır yazıyotsa tertibata gerek yok. Bu husus emniyet mudurluğu tarafından bir bildiriyle duyuruldu

Hangi ayakta sakatlık var?
H sınıfı ehliyet için aldığın raporda tam olarak nasıl bir ibare vardı?

hiç bir ibare yok sadece H yazıyo her iki ayaktada şöyle diyim her iki ayagımda sadece zayıflık var yürüyebiliyorum saygılar

Sağlık raporunuzda hiç bir ibare olmaması mümkün değil. H sınıfı ehliyet için aldığınız sağlık raporunda "Özel donanımlı otomobil kullanır" vb. bir ibare olmadığından emin misiniz?

Üst Alt