Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetler Araba ve Motorsiklet diye ikiye ayrılacakmış?

abdullah2727

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
milli eğitim bakanlığı bu gün bir genelge yayınlamış
bundan sonra h-sınıfı ehliyetler araba ve motosiklet olmak üzere iki kısma ayrılacakmış.bu konu hakkında bilgisi olanlar yazsın ne anlama geldiğini.

acaba h-a2 mi olacak ben 2007 tarihinde h-a2 için emniyete gittiğimde a2 sertifikamı iade ettiler h-a2 ehliyet olmaz dediler.yanlızca h- sınıfı ehliyet verdiler.

zaten motor için h sınıfı ehliyet almak için ayrı sınrava giriyosun normal araç kullanımı için motor dersinden sınava girilmezken motor için h sınıfı ehliyet alımında motor dersinden sınava girildiğini biliyorum.....

normalde h- sınıfı ehliyet alırken motor dersinden muafsın .

Aynı şeyi söylüyoruz ancak motor ehliyeti alırken motordan muaf değilsin sürücü kursuna sorduğumda onun için ayrı sınava giriyorsun ancak motordan muaf değil ilkyardımdan muafsın demişlerdi....

a-2 sertifikası için ayrıca motor dersinden sınava girip direksiyon sınavını da kazandım h-a2 ehliyet olmaz diye o tarihte vermediler
hertürlü araba veye motorsiklete özel donanım takarak h-sınıfı ehliyetinle kullana bilirsin dediler o dönemde
öyleydi şimdi nasıl olacakmış onu merak ediyorum benim a-2 sertifikam halen evimde yırtıp atmadım.

Üst Alt