Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
H sınıfı ehliyette bulunan 'özel tertibatlı araç kullanabilir' ibaresi değiştirme..?
ehliyetimde herhangi bir ibare yazmıyordu ancak herhangi bir özel hastaneden veya devlet hastanesinden otomatik kullanabileceğne dair rapor alırsan değiştirebilirsin .ben özel b hastaneden aldım doktora derdimi anlattım bu arada benim sağ kolum engelliydi.senin engelin nerden ?
benim ehliyetim de (OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR )yazıyor ama benim rahatsızlığım sağ polie şekeli arkadaşlar iyice araştırırsanız ve sağlık kurulusuna bilgili çıkarsanız.heyet raporuna iştediginiz yazıyı yazdırısınız.
Muhari
Bende sağ ayağımdan poli sekeli rahatsızlığım var, benim yeni aldığım rapordada (OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR ) ibaresi yazıyor ama Trafik bu seferde onay vermiyor problem çıkarıyorlar.(OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR ) alabilmek için sol ayağından özürlü olması gerekiyormuş.