Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehlliyet ve özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresini rapora nasıl ekleriz

sezerbatu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
brekial pleksus teshisiyle sağlık kuruluna başvurdum C5,C6 kökten kopu olduğu için balhazard formülü ile %10 eklenerek kişinin özür oranı bulunur ile %48 rapor aldım ama raporumda H sınıfı ehliet alabilir ve özel tertbatlı araç kullanabilir ibaresi işaretli değil. bu ibareleri rapora nasıl ekletebiliriz? şimdiden teşekkürler.

sezerbatu
raporuna yazmasına gerek yok il sağlık müdürlüğüne başvurmanız kodlu ehliyet almanız araç için yeterli

sezerbatu

Raporu ne zaman almıştınız? Uzman hekimin il sağlık komisyonuna sevk etmesi lazım...

29.03.2017 tarihinde almıştım. 2011 de aldığım B-A2 sınıfı ehliyetim var. Aile hekimine sordum oda kurula geri sevk etmem gerekiyo dedi.

h sınıfı ehliyet kalktı.ondan raporlara yazmıyorlar. bilgilerinize.

Bende 2011 yılında %75 spina bifida raporla aldığım "H sınıfı Özel Tertibatlı Otomobil" ehliyeti var, işin aslı ben otomatik vitesili aracı rahat kullanabiliyorum, o zamanlar mevzuat gereği ötv muafiyeti için tertibatlı yazıldı. Şimdi ben yarın ilk iş aile hekimime baş vurucam ve ehliyetimi otomatik vites kullanabilir olarak değiştirmeye çalışıcam, bunun yanında B1 yani 4 tekerlekli motor kullanabilir diye de ekletmek istiyorum (kabul edilirse tabi) acaba içinizde benim istediğim şekilde ehliyetini değiştirebilen var mı?

Üst Alt