Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H Sınıfı için alınan yeni rapor vergi indirim hakkıma zarar verir mi?

okitat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum eşimin % 40 raporu var ankara onayli vergi indirimini aldi eşim (h) ehliyeti için basvurdu % 40 olan raporu % 24 düşürdüler (h) ehliyet alabilir yazıyor ankarada ki raporu etkisiz yaparmi aldigimiz yeni rapor. Yardimci olursaniz sevinirim. Teşekkürler

aynı durum bendede var %46 ortopedik raporum vardı h ehliyeti için başvuru yaptım %20 verdiler h tipi ehliyet alabilir yazıyor.bunu araştirdim sadece ehliyet için böyle oran verdiklerini söylediler yani önceki ayrı bu ayrı...bana öyle dediler

banada tam tersini dediler % 83 vergi indirimi raporum vardi otomatik vitesli arac kullana bilir raporu almak istiyorum dedim sistemde % 83raporumu gorduler sen ehliyet icin rapor alamazssin senin zaten % 83raporun var agir ozurlu ibareli dediler.simdi ben baska ilden bu raporu almak istesem ordada bana boyle derlermi o % 83 rapor ordada gorunurmu

okitat
Aldığınız rapor vergi indirimini etkilemez.

güneyli;

Türkiyenin neresine giderseniz gidin raporunuzu hastanedeki bilgisayardan görürler.
Doktora muayene olmak istediğinizi ehliyetin uygun olup olmayacağını doktor görüşü almak istediğinizi söyleyin. Bakalım ne dicek..

Kendimden örnek verirsen önce H sınıfı ehliyetim ile araba aldım sonraki yıllarda da vergi indiriminden faydalandım. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum

Üst Alt