Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı sürücü belgesi için alacağım raporun kullanım süresi var mı?

buzdan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
slm
arkadaşlar hastanede alacağımız H ehliyet raporun belirli bir süresi varmıdır. hemen ehliyete başvurmak gerekir mi

Ne zaman istersen başvuru yapabilirsin... Ama tabii 1 yılı da aşmasın bence. Emniyetten sorun çıkarılabilir diye korkarım...

ehliyetimi h sınıfı ehliyete dönderebilir miyim?

Mevce ben de öyle yapmak istiyorum.. B sınıfını H sınıfına çevirmek.. Sürücü kursuyla görüştüm tekrar kayıt yapıp direksiyon sınavına girmek gerekiyo dediler ama net bir bilgim yok..Yani kesin direksiyon sınavına giriyoruz da ne yapmamız gerekiyo bilmiyorum :) inşallah öğreneceğim ozaman yazarım =Pp

söylediğiniz gibi b sınıfı ehliyeti h sınıfına çevirmek için kursa yazılıp gerekli raporu hastaneden alıp kayıt yapdırıyorsunuz daha sonra sadece direksiyon kursuna girip ehliyetinizi değişdirme hakkınızı almış oluyorsunuz....

1. H sınıfı s. belgesi alır rapor
2. Sürücü kursuna kayıt
3. Direksiyon sınavı
4. Trafik tescil şb müdürlüğü
Direk Emniyet müdürlüğü'ne giderseniz zaman kaybından başka bir şey olmaz çünkü kanun çıktı ilk önce sürücü kursuna yazılıyorsun ve sadece direksiyon sınavına giriyorsun kazanır iseniz trafik tescilde ehliyetinizi H sınıfı sürücü belgesine çeviriyorsunuz...

rapor kurs parası kart parası maliyeye bu arada harcadıkalrın falan filan bana nerden baksanız B den H ye çevirmek 700 Tl civarında bir para mal olmuştu geçen yaz...
Bide sınava girdiğim aracıda ben bulmuştum kursta yoktu dost işi 50 Tl de ona vermiştim..;))

peki araç alırken bayiye verilecek raporun bir süresi varmı.enfazla kaçyıllık rapor olmalı

Raporun alım zamanı önemli değil Esra.

Üst Alt