Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı sürücü belgesi için benden para talep ettiler..?

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
H sınıfı sürücü belgesi almak için müracat ettigim MERSİN DEVLET HASTANESİ tarafımdam 97.00 ytl rapor ücreti istedi normal mi?? rapor lar için ücret alınmadıgını biliyorum yanlış hatırlamıyorsam bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

aynen bugun aldım ALSANCAK DEVLET HASTANESINDEN 100 LIRA verdım

arkadaşlar engellilerin sağlık raporu çıkarırken kullanım amacı ne olursa olsun ücret ödememesi gerekir ve öylede gerçekleşiyor.
dilekçeyi verirken hangi amaçlı olduğunu belirtikten sonra genellikle başhekim yadımcalarına bu dilekçe engelli durumunuzu belirtir bir eski raporunun fotokopisi iliştirilerek sunarsınız onlarda bir kaşe basark herhangi bir ücret alınmayacak ibaresi vardı sanıyordsam yapmış olduğunuz işlemleri halledbiliyorsunuz.
ben bu prosedürü izlemiştim

Sonuç degişmiyor bugün yine gittim adam tutturmuş 97 ytl diye kanunun çıktısını da götürdüm ama adam bakmadı bile yahu kanun var yaa var nasıl bir iştir bu

albende de okadar bashekıme soyledım kişisel talebe gıriyomuş ehlıyet almak onun dışındakı hersey ıçın 0 dıyolar sadece ehlıyet ıçın gecerlı değilmiş. ama saçmalık; otomobıl engelının bırgereksınımı olduğu halde bunu kişisel olaraak düşününmeleri .

bakıröy dr sadi konuktan aldım ben beş kuruş para vermedim senın aldıgın hastane istanbulun neresinde

arkadaşım sen 97 ödemişssin ben 127 ytl ödedim valla.

uzun bir ugraştan sonra 97 ytl ödemedim
nasıl oldu:
yanıma SAGLIK BAKANLIGI 03.03.2004 TARİH 3539 SAYI cıktısını alarak gittim başhekim yardımcısına derdimi anlattım ama adam nuh diyor peygamber demiyor özel istege giriyormuş h sınıfı ehliyeti raporu...
ondan sonra
devlet hastanelerinde bulunan sosyal hizmetler bürosuna gittim derdimi anlattım ve sosyal hizmetler dilekçe yazdı ve kaşeledi (ödeme bagkur tarafından sağlık kuruluna sevk) edildim.
arkadaşlar kanun var genelge var itiraz edelim, hakkımızı arıyalım lütfenn

Üst Alt