Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sürücü belgesi raporu için hastane para istiyor..?

barisvan

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
7
ben bugün b çekmece devlet hastanesine gitim E sürücü belgemi H sınıfına çevirmek istedim ben sürekli iş göremezlik alıyurum.ve bende 144 tl para istediler böyle bir kanun varmı şimdiden cevaplayan herkese teşekürler

ben B sınıfından H sınıfına geçtim rapor için Hastaneye hiç bir ücret ödemedim

bugün Okmeydanı hastanesine h sınıfı ehliyet için dilekçe verdim bir ay sonrasına randevu verildi ve ücret talep edilmedi.Gelişmleri yazarım yine..

ben hastaneye ehliyet için para ödemiştim 180 tl bimere mesaj atıp ve bimerin bana verdiği cevap sgk sadece engeli özür derecesini ve ilç raporları için para alınmıyurmuş diğer raporlar için para alınıyumuş ehliyet içinde alınıyumuş para

daha önceden alınmıs rapor varsa üçret talep edılmıyor onun harıci yoksa üçrete tabidir tüm hastanelerde heyet e girmek için...

Okmeydanı beni kabul etmedi artık niye kabul etmediyse bende anlamadım. bende Taksim İlkyarıma gittim. orada da 100 küsür tl vererek raporu aldım. raporu bir senden fazla oldu aldığım şimdi ne kadardır bilemicem onu ama isterseniz telefon açıp öğrenebilir siniz..

çelik;ben geçen haziran Okmeydanı hastanesine başvurmuştum 3 ay sonrasına randevu vermişti bende o randevuya gidemedim.Dün tekrar başvurdum biraz erkene randevu istedim memur ''daha yeni başladı heyet erken veririz '' dedi 1ay :))sonrasına gün verdi,sadece üç resim istediler başka bişey demediler ücret gibi...bakalım.

Bu arada benim ''h sınıfı ;özel donanımlı araç kullanır '' ehliyetim var,ben solbacak dizaltı amputeyim ve ''h sınıfı ehliyet alır,otomotik vites araç kullanır '' ibareli rapor için başvurdum.Ehliyetimi değiştireceğim.

özçiçek senin önceki ehliyet raporunda ne yazıyurdu özel donanım yazıyurmuydu

evet kursun anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşundan aldım ''özel tertibat otomobil'' kullanır yazıyordu ,trafik şubede ''raporda ne yazıyosa biz onu yazarız'' dedi ve ehliyete öyle yazıldı..

gecen yıl kasım ayında bursa gemlik devlet hastanesine gittim heyet raporu çıkartıcam dedim en son ne zaman rapor aldın dediler 23 yıl önce dedim %50 idi..12 gün sonraya randeu verdiler bir günde tüm bölümleri gezip imzalatım %78 verdiler hiç para konusu olmadı ve arhasında H.sınıfı ehliyet alabilir yazıyo.bu raporun orjinalini elinden hiç çıkarma dediler.bende hastanede 10 ad fotokopi yaptırdım aslıdır kaşesi vurdurdum..para söz konusu olmadı.sevgilerle..

bugün Okmeydanı hastanesine h sınıfı ehliyet için dilekçe verdim bir ay sonrasına randevu verildi ve ücret talep edilmedi.Gelişmleri yazarım yine..
Heyet raporu için bugün 8.30 da Okmeydanı Eğt. Arş. hastanesindeydim.Sağlık kurulu memuru rahatsızlığımı sordu;göz ve ortopedi .
Nöröloji,ortopedi,göz ve fizik tedaviye barkot çıkartıldı ve bu poliklikleri öğleye kadar gezip muayene oldum (detaylı bakılmıyor soru sorup cvbınızı dinliyor o kadar).Ortopedi doktoruna heyette olup olmadığını sordum (heyetteymiş)otomatik vites kullanır yazısı için başvurduğumu söyledim doktor da heyette yardımcı olacağını syledi ve not aldı rapor üzerine....Tabi ben dilekçemin altına ::Mevzuat Display:: fotokopisini ekledim.
sonuç ;pazartesi öğlen tekrar gidip raporu alacağım.Tekrar yazarım....

Hadi bakalım... Dilerim rapordaki ibare istediğin gibi olur..

heyet toplandı ve içeri teker teker çağırdılar ;sol dizaltı amputasyonu %43,tek göz görme bozukluğu;%15 olmak üzere özür oranı;%52 yazıyordu raporda(arada gördüğüm kadarıyla) 'ortopedi doktoru otomatik vites kullanır yazdık' dedi fakat raporu perşembe öğleden sonra alacağım ....
ayrıca belirtmek isterim 2010da aldığım raporda dizaltı amputasyon %34 idi.Şimdi %43 oldu.....

bugün raporumu aldım :))) %52 süreklidir.Kullanım alanı H EHLİYET+OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ yazıyor.....
Okmeydanı eğit. araş. hastanesi ücret ödemedim ve personel yaklaşımı iyi,heyet poliklikleri iki katta çok gezmiyorsunuz yani birçok hastaneye göre daha kolay iş yapabilirsiniz.Tavsiye ederim.

Ben De yeni araC aLiCagim icin Ötv inDirmi icin muraCat etim ümraniye eGitim aRaŞtırma haStaneSinde Bu rapoR icin 150 TL aLdıLar::(

OturanBoğa;
teşekkür ederim Bülent abi

trafik şubeye önce randevu aldım; h ehliyet alır otomotik vites kullanır ibareli rapor,önceki ehliyet,foto,dilekçe,87 tl ,ek5 formu,kimlik fotokopisi ile başvurdum. ve bikaçgün sonra ehliyetimi aldım:)))

özçiçek;

Selam.
Sabah gitsem akşama kadar sizin aldığınız rapordan alabilirmiyim yoksa ne kadar beklerim.

celik;
Taksim ilk yardıma gidip 1 günde alabilirmiyim bu rapordan, hastaneye gidip gelmem sorun oluyor.

Bu ehliyet için alınan raporla ötv siz araç alınabiliyor mu ?

tabiki isterler benim yaşadığım şehirde 150 tl artı kaçtane dr gözüktüysen 5 tl gibi muhane ücreti var eczanede karşına çıkar bu ücret 40 veya 50 tl kadar.

Üst Alt