Arkadaşlar malumunuz olduğu gibi Engelli ehliyetlerinin değişiminde yaşanılan zorluklar hepimizi ürkütmekte ve moralimizi bozmaktadır. Ben aşağıdaki başvuruyu CİMERE gönderdim.Sayet benim gibi bekleme durumunda olan arkadaşlar varsa buna benzer başvurularımızı CİMER e gönderirsek belki faydası olur diye düşünüyorum.
Ortopedik engelliyim.2014 yılından beri H tipi ehliyet sahibiyim.Malum olduğu üzere 2023 yılı sonuna kadar
sürücü belgelerinin değiştirilmesi gerekmektedir.Ancak özürlü ehliyetlerinin değiştirilmesi süreci bir hayli
meşakkatli ve fiziksel ve psikolojik olarak yıpratıcı olmaktadır. Bu sebeple her türlü toplum guruplarına ihtiyaç
durumuna göre jestler yapan hükümetimiz biz engellilere de bir jest yaparak süreci 1 veya 2 yıl daha uzatabilir
mi ? Bu iyiliği bizlerden esirgemiyeceğinizi umarak saygılar sunuyorum.
Ortopedik engelliyim.2014 yılından beri H tipi ehliyet sahibiyim.Malum olduğu üzere 2023 yılı sonuna kadar
sürücü belgelerinin değiştirilmesi gerekmektedir.Ancak özürlü ehliyetlerinin değiştirilmesi süreci bir hayli
meşakkatli ve fiziksel ve psikolojik olarak yıpratıcı olmaktadır. Bu sebeple her türlü toplum guruplarına ihtiyaç
durumuna göre jestler yapan hükümetimiz biz engellilere de bir jest yaparak süreci 1 veya 2 yıl daha uzatabilir
mi ? Bu iyiliği bizlerden esirgemiyeceğinizi umarak saygılar sunuyorum.