Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H18.6 keratokonus, E11, E14 için hangi oranda rapor verilir?

metinka

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese geçmiş olsun öncelikle
Geçen hafta askerlikten muaf oldum şeker hastasıyım ama ayrıca göz sorunu çıktı hem şeker hem de göz den elverişli değildir denildi..
Öğrenmek istedğim
H18.6 keratokonus
E11
E14 Rapoları Yüzde Kaç Olur

Neyden Faydalanabilirim
şu an GSS primlerini kendim ödüyorum ve şu an çalışacak durumum yok..
bu raporların % kaç olduğunu nasıl öğrenebilirim. bana faydaları olurmu. ve bu raporlarımın yüzde kaç olacağını nasıl öğrenirim. nereye başvurmam gerekir faydalanmak için

İlk önce hastaneye mi gitmem gerekiyor yok sa randevu mu alıp gitmem mi gerekir? Randevuyu nerden alacağım. Teşekkürler

metinka önce hastaneye gidip sağlık kurulu birimine rapor almak istediğinize dair başvuruyu yapın. Onlar sizi hangi gün gitmeniz gerektiği konusunda yönlendiriyorlar.

Çok teşekkür ediyorum bayramdan sonra ilk işim bu olacak

%40 Raporu Alabilir miyim

Merhaba.. Bundan 3 Aya yakın önce askerden muaf oldum hem şeker tip 2 hemde keratokonus göz bozukluğu iki hastalıktan da elverişli değildir aldım..

Ben şimdi rapor almak istesem maaş için rapor %40 oranına ulaşır mı ve maaş alırsam otomatik sağlık güvencem devlet tarafından karşılanır mi acaba.. Çünkü gss borç Birikti ödeyemiyorum.. İlaçları çok pahalı bu konuda bilgisi olan varsa acil lütfen bilgi verebilir mi Teşekkürler

%36 Rapor Acil

Merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun dün sağlık kurulundan rapor almak için hastaneye gittim 7 doktor gezdim ve %20 göz keratokonus
%20 diyabet ten aldım. Ama altta kişinin engel oranı %36 olarak yazıyor. Bu durumda %36 mi oluyorum. 2022 kanunlarında faydalanmayacakmıyım. Bana acil bir bilgi veren olur ise. Teşekkürler şimdiden

6ay sonra başvur gene aynı hastalıklardan girersen aynı çıkar gene ek hastalık daha olcak

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Ama şöyle aklıma takılan doktorlar rapor yüzdesini yazıyor ama heyetten sonra hesaplama mi yapılıyor. Yani örnek iki doktor %20-%20 verdi ise heyetten sonra bu puan düşüyor mu yoksa doktorun verdiği % mi geçerli oluyor

İtiraz etme gene aynı çıkar hakkın biter itiraz için zor olur sonra alman

Bişi düşmüyo kağıtta yazılana bakar heuet

Oranları muayene olduğun doktorlar veriyo

Heyette onaylayıp dosyaya koyuyo

Üst Alt