Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haberde ABD'de bir polisin tekerlekli sandalyedeki engelliyi dövdüğünü gördüm.
bende gördüm ama engellide polise tokat atıyodu.Git bakalım polise tokat at noluyo gene az dövdüler.nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Demişler
Sizin mezarınız ariflerin gönülleri mi bilmem ama tokat atana tokat atılır.
misli ile orantısız cevap verilmez. kimse kimseye durup dururken tokat atmaz.
Kımıldayamayan bir insanı ağır taciz tahrik ederseniz oda aynı bebek lerde olduğu gibi reaksiyon etki-tepki verebilir.
istem dışı yapılan tokatında esasında karşılığı olmaz. psikolok veya psikiyatra sormadan hüküm verilemez.
Üniforma giyip kendini devlet sanan çok insan müsvettesi var. Asıl bunları her ay psikolojik testlere tabi tutmaları lazım.
eline silah ve yetki verilen insan toplumun en tehlikelisidir..
Nitekim türkiyede vakalar ortada. Haberlerde izledim adam bara girmiş pişkin pişkin içip üstüne polis diye silahı çıkarıp garsonu vuruyor.
sonra ben vurmadım diyor. kamera olmasa meslektaşlarıda gelip şıracının şahitliğini üstleniceklerinden adım gibi eminim.
Polisler melektir. Hani alevli olanından. En iyisi toprak olandır...
tolga0164 polis adamı zaten döverken adam ona bir tokat atmaya çılışıyor doğru düzgün değmiyor bile. yok kardeşim o polis ve polis gibiler insan değil. geçende bir ahırda yine amerikada adam ahıra giriyor küçücük danayı yaıtırp yüzüne yumruk atıyor basıyor hayvanlara akılalmaz işkenceler yapıyor. valla vicdan büyük bir hazineymiş.
polis engelli arkdaşımızın kolunu büküyor oda can havliyle tokat atmaya çalışıyor haberi iyi okuyun. çok üzüldüm olaya polise verilen ceza da idari izine ayrılmış.. ABD'nin konuştuğu dayak skandalı en son haber
pes dogrusu ,engelliye dayak ha, insanda iman ve allah korkusu olmazsa ne yapmaz ,allah ıslah etsin bunları ,merhametsizler...p efendimiz buyuruyorki , MERHAMET ETMEYENE MERHAMET OLUNMAZ ,ALLAH kalplerine merhamet versin ne diyim...