Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haberde ABD'de bir polisin tekerlekli sandalyedeki engelliyi dövdüğünü gördüm.

bahira

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
az önce bir haber gördüm abd de tekerlekli sandalyedeki bir engelliyi bir polis memuru dövüyordu. :( yüreğim parça parça şimdi :(

Biz de sağlam adamı da dövüyorlar...

Onlarda en azından tazminat veriyorlar.

bende gördüm ama engellide polise tokat atıyodu.Git bakalım polise tokat at noluyo gene az dövdüler.nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Demişler

tolga0164;

Sizin mezarınız ariflerin gönülleri mi bilmem ama tokat atana tokat atılır.
misli ile orantısız cevap verilmez. kimse kimseye durup dururken tokat atmaz.
Kımıldayamayan bir insanı ağır taciz tahrik ederseniz oda aynı bebek lerde olduğu gibi reaksiyon etki-tepki verebilir.
istem dışı yapılan tokatında esasında karşılığı olmaz. psikolok veya psikiyatra sormadan hüküm verilemez.

Üniforma giyip kendini devlet sanan çok insan müsvettesi var. Asıl bunları her ay psikolojik testlere tabi tutmaları lazım.
eline silah ve yetki verilen insan toplumun en tehlikelisidir..
Nitekim türkiyede vakalar ortada. Haberlerde izledim adam bara girmiş pişkin pişkin içip üstüne polis diye silahı çıkarıp garsonu vuruyor.
sonra ben vurmadım diyor. kamera olmasa meslektaşlarıda gelip şıracının şahitliğini üstleniceklerinden adım gibi eminim.

Polisler melektir. Hani alevli olanından. En iyisi toprak olandır...

tolga0164 polis adamı zaten döverken adam ona bir tokat atmaya çılışıyor doğru düzgün değmiyor bile. yok kardeşim o polis ve polis gibiler insan değil. geçende bir ahırda yine amerikada adam ahıra giriyor küçücük danayı yaıtırp yüzüne yumruk atıyor basıyor hayvanlara akılalmaz işkenceler yapıyor. valla vicdan büyük bir hazineymiş.

pes dogrusu ,engelliye dayak ha, insanda iman ve allah korkusu olmazsa ne yapmaz ,allah ıslah etsin bunları ,merhametsizler...p efendimiz buyuruyorki , MERHAMET ETMEYENE MERHAMET OLUNMAZ ,ALLAH kalplerine merhamet versin ne diyim...

Yatıp kalkıp halimize dua edelim engellilere en iyi davranılan ülke bizimkisi

Üst Alt