Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Ankarada hacettepe fizik tedavide yatan varmı. Nasıldı fayda alabildiniz mi. Birde başka özel merkez biliyormusunuz

Geçmiş olsun. Ankarada İncek ve Ayaş ta var benim bildiğim. Tabi tedavileri nasıldır. O kunuda bilgim yok maalesef.

Bildiğim kadarıyla Hacettepe nin(Altındağ da) yataklı fizik tedavisi yok . önceki sene 3 ay kadar gidip geldim Fizyoterapistle haftada üç gün ve saat belirleyerek uygulandı.

arkadaslar bikaç sorum var

Arkadaşlar şuan devletin fizik tedavisinde yatan var mı ? ( ankarada )

istanbul da iyi bir fizik tedavi merkezi tavsiye edebilir misiniz?

merhabalar,

30 haziran 28 temmuz tarihleri arasında hacettepe fizik tedavide böllüm 72 de yatarak tedavi aldım, fazla söze gerek yok 5 yıldız, ama belli miktarda ücret alıyorlar, araştırabilir sorabilirsiniz karar sizin,

28 mart ta ankara fizik tedaviye yattım bir odada 4 hasta 4 refakatcı 8 kişi kalıyor, af edersiniz bir katta 2 tuvalet banyo var tüm bir kat onları kullanıyor, tam bir rezillik, tamam binası çok eski kabul ediyorum ama kendisini hiç bir şekilde değiştirip, yenileyememişler, buda idarecilerin farkı olsa gerek,

neyse ordan 2 gün sonra kendi istedğimle taburcu olmuştum, kaçmıştım yani, saygı, selamlarımı sunar, Allahım bütün hasta kullarına şifa versin amin.

Ahmet T

Hacettepe büyük bir üniversite hastanesidir. ÇOcuk bölümleri de var yetişkin bölümleri de

o zaman şunu diyim cebeci de ki erişkin hastanesi özelmişti devlete bağlandı

hacettepe hastaneleri erişkin hastanesi, 7 nolu kapıdan girişte ilk soldaki fizik tedavi polikliniğidir, hacettepe üniversite hastanesidir, özel falan değildir. büyükler için erişkin, çocuklar için çocuk, onkoloji hastanesi ve birde diş fakültesi vardır, randevu alınabilirse çok çok kalabalık olmasına rağmen bence dört dörtlüktür.

bana hemşire öyle demişti özeldi devlete bağlandı

Üst Alt