Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haciz işleminde kıymet taktiri nedir? [Hukuk]

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
merhaba arkadaşlar iş kazasında dolayı kazandığım tazminat davası var, prosedür nasıl yürüyor kazdım mahkemeyi Yargıtay onadı şirket ödemeyi yapmıyor taşınmaz haczi var elimizde ödeme yapmadığı için acze gidicez uzun sürermi icrada kıymet taktiri yapacaz dediler sonra satış onlar ne kadar sürer bu gibi durumu yaşıyan veya bilen varsa yazarsa çok teşekkürler.

arkadaşlar şu kıymet taktiri itiraz etmiş karşı taraf e kadar sürer

Haz edilen taşınmazların satışı

merhaba arkadaşlar ben burda çok yazmıştım 14 seneden fazladır iş kazası geçirdim ve 2002 den beri mahkemem sürüyor kuruş almadım tazminatı kazandım ama alamıyorum şirketin taşınmazlarına haciz koyduk icraya kıymet katiri itiraz yaptılar ve oda biti şimdi satış günü vericekler ben avkata hiç bir şey söylemek istemiyorum bıktım...sizden ricam satış hemen olurmu 1. veya 2. satışalarda taşınmazlar satılmasa neolur ben taşınmazları üzerime alamazmıyım yada hemen yeni bir satış günümü verilir... KARŞI TARAF ÇOK VARLIKLI İHALEDE BİR SORUN YARATIRLARMI TAŞINMAZLARIN SATILMAMASI İÇİN FALAN

Üst Alt