Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hadi engelimizi dovelim!

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
258
engeliniz sizi zorladiginda ver yansin edermisiniz. bi guzel icimizi bosaltalim burda.
canima yettin ahh sagir kulak
ne vardi adam gibi duyaydinda cocukken bende alem gibi saklambac oynayaydim. saklandigim yerden bakicam diye hemen ebelenmeyeydim.
elalem dedikodu yapip guler eglenirken hicbisiycik duymadan aval aval bakinmadan bende lafa katilaydim.
okulda ogretmen dersi anlatirken duymadigimi okuyarak gidersemde verdigi odevleri ona buna yalvarip tekrarlatmayaydim.
cihaz alicaz diye bi suru paralar veriyoz tamamda bide isi biliyo diyenlerin burnundan kil aldirmadan ne yaparlarsa kabul olunmak zorunda kalip bi ayar duzelttirmeye gidince kasim kasim kasilip ayari yenilemeye inat etmelerine oyle bi bozuluyom ki:mad:

Bize verilmeyen ÖTV.siz araçlar da dahil mi? Hani taksiye biniyorsun, adres tarif edemiyorsun. Adres yazıyorsun ama beriki dışardan diplomalı ve okur yazar zor bela okuyor..

"tok açın halinden ne anlar" kısmı oldu. biz duymaya aç durumdayız. Bıktık sessizlikten, müziksizlikten bahar şarkıları kuş cılvıltıları dinleyememekten..
Seslerin güzelliği sövmemelisin bizler yıllardır aç durumdayız. Dedikodu olsun da kahkaha sesleri şiveleri duyabileyim. Önemli olan sesleri tonları duymak: ne dediği ne konusu ne mevzusu önemli değil...

Zaten zenginiz koskoca dağı aşırırız ve düz ovada yolu şaşıran züğürtlere yardımcı oluruz. Anlayacağın diğerlerinden farkımız yok yani bilgiliyiz, sağırlığımızı yenecek kadar yeterliyiz ama yine de seslere açız..

Estağfurullah, Karadayı57 kardeş değerli bilgilerinle hiç değilse bir görüş için yinede yazmana sevindim... Yazmalısın ki kurtlarımız dökülsün..

ben düşünüyorum yaşlanınca halim ne olacak... o zaman performansım iyice düşecek.. duymamak çok kötüymüş :(

Üst Alt