Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif kalp çarpıntısına oran verilmekte midir?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar kalbimde çarpıntı tarzı şikayetle hastaneye gittim ekg ve efor normal çıktı holterde çarpıntıyı yakaladılar ve ne tasadüftür ki holterin takıldıpı gün her zaman kinden daha az çarpıntı yaptı ve holter sonucuna , çok nadir kalbin teklemesi tarzı bir sonuç konuldu rtim bozukluğunda klass 1 bölümünde %10 diye belirtilmiş ben bu kısma giriyormuyum acaba bilen birisi varmı.

hayır her hangi bir engel oranı alamazsın bu şekilde

ayrıca alıp ne yapacaksın ?
sağlık lı bir şekilde yaşa hayatını engelli olmak güzel bişe mi ?
Kalp için spor yapacaksın bol bol spor yürüyüş en güzel ilaç budur

Zaten engelliyim ben sol koldan sadece rapor yenileme yapacağım ileride eğer oluyorsa onuda raporuma ekletecektim klas 1 de %10 alınır diye ifade görmüştüm çünkü o yüzden sordum doktorum kalbin teklemesi büyük bir problem değil dedi bende klas 1 deki duruma uyuyormu diye sormak istedim teşekkürler .

Sardonyx35
Zaten engelliyim ben sol koldan sadece rapor yenileme yapacağım ileride eğer oluyorsa onuda raporuma ekletecektim klas 1 de %10 alınır diye ifade görmüştüm çünkü o yüzden sordum doktorum kalbin teklemesi büyük bir problem değil dedi bende klas 1 deki duruma uyuyormu diye sormak istedim teşekkürler .

Üst Alt