Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif kekemelik askerliğe engel sayılır mı?

aydın1234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar, aktif hayatta yoğun kekemelik sorunu yaşamıyorum. Genellikle stresli durumlarda B, P, K, G gibi bir kaç harfte kekemelik yaşıyorum. Genel olarak dışadönüğüm. Askerlik yapmak isteyen birisiyim muafiyet ya da rapor istemiyorum. Peki hastane veya komutanların görüşü ne şekilde olur. Astsubay olmak isteyen birisiyim,(myo okuduğumdan 12 ay yapma hakkım var, daha sonra kalıcı olarak başvuru yapmak istiyorum). Bu mesleği icraa edebilir miyim? Bilgisi olan varsa fikrini belirtirse çok iyi olur. Teşekkürler.

Benim arkadaş kekeme idi askere gitti patetes soydu.....daha 6 ay oldu geleli....geri hizmette askerlik yaparsın...not yaparsın....

Subay değil onbaşı yapmazlar...seni

İki yorumunuz içinde teşekkürler. Sanırım olmam mümkün görünmeyecek.

Kursa git geçiyor bi yakınım gitti geçti

Gittim kursa ancak pek de bir iyileşme olmadı.Genellikle K ve P harfi olmak üzere devam ediyor. Onun dışı harflerde hiç yok diyebiliriz. Bir kaç harf yüzünden istediğim mesleği yapamayacağım sanırım.

Hafif kekemelik , askerlikten muafiyet sağlamaz. Ağır sayılabilecek derecede ise muafiyet olabilir.

Üst Alt