Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif mitral yetmezlik, kronik prostatit ve kronik sinizüt için rapor oranı?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bende kalp kapakcıgında hafif mitral yetmezlik ve kronik prostatit ve kronik sinizüt hastasıyım vergi indirimden yararlanabilirmiyim

Uyku apnesi, hafif venöz yetmezlik ve kronik prostatit için hangi oranda rapor..?

Uyku apnesi rahatsızlıgım var testi girdim ahi oranı 45 bacaklarımda hafif derecede venöz yetmezlik var kronik prostatit hastayısım 10 yıldır rapor oranım ne olur tahminen

Vergi indirimi hakkında

merhaba agır derece uyku apnesi rahatsızlıgım var cpap cihazı kullanmaktayım bacaklarımda hafif derece venöz yetmezlik kronik prostatit hastalıgım var bakırköy ve ya cerrrahpaşa kurula girmek istiyorum süreç nasıl işliyor elimde hastane raporlarım var yeni tarihli bu raporları baz alırlar mı yeniden uyku testine mi girerim

muhaberat80

yeniden rapor mu çıkartacaksınız? Elinizdeki raporu ne zaman almıştınız? Oran kaçtı?

ilk defa başvuru yapacagım vergi indirimi almak için

bacaklarımda hafif derece venöz yetmezlk var silivri devlet hastanesi kalp damara gittim muayne olmak için doktora uyku apnesi hastasıyım saglık kurulunA girmek istiyorum venöz yetmezlikten oran alabilirmiyim dedim oran vermezler hafif derecede oldugu için

Bende hem varis hemde venöz 4.9 2 ayaktada vardı baraj 5 miş 20 vernsti

asker

yönetmelikte psg sonucundaki ahi oranı baz alınıp işlem yapılırken şuan saçma bir şekilde cihazla yatırılıp cıkan sonuca göre işlem yapıyoruz deniliyor. yani kanser olupta kemoterapi gören hastaya sen kemoterapi ile iyisin demek kadar tuhaf ve mantıksız bir durum var .

24 Ocak 2016 21:47 Şikayet Et

Sdtakkc
sizin sorunuzun cevabı mı bilmiyorum ama ben cihaz kullanmadan uyku labaratuvarında yattım ve %92 ahi çıktı..daha sonra cihazla yattım ve bu oran %9 a düştü ve bana APAP cihazı ile 1 ay istirahat verildi. 1 ay sonra tekrar cihaz olmadan uyku labaratuvarında randevu verildi tekrar %102 ahi oranı çıktı..bu değerlerin yüksek olması sebebiyle adi malul olarak emekliye sevkedildi..

1 temmuz 2015'de emeklilik kararım verildi.

şu an işlemlerimin bitmesini bekliyorum.

24 Ocak 2016 22:42 Şikayet Et

ruhunpenceresi
evet sizin olan işlem 12 ekim 2015 tsk saglık yetenegı degısmeden oncesınde olan ıslemdi şuan bırakın emekli olmayı yardımcı sınıf kararı bile vermiyorlar . sebebi cihazın apne oranını düşürmesi gibi saçma bir yorum katılmış yeni yönetmeliğe.

DEĞİŞEN Madde bu şekilde :

uyku apne hastalarından pozitif hava yolu basıncı (PAP) titrasyonu sonrası apne-hipopne indeksi 15 ila 30 (30 hariç) olanlar.

(maddeyi gatada yorumlayan doktorlar demek istiyor ki tamam sen bu cıhazı ömur boyu kullanıcaksın hayatı önem arz bır hastalık ama ayrıca da sınıfı gorevını yaparken de kullanabılırmişiz bu cıhazı sebebi ise yeni yönetmelik gereği psg degeri degıl sizin aldıgınız gibi istirahat yani cihaza alısma evresi sonrası yapılan ıkıncı gece yatısı olan cıhazla yatımdaki sonuc degerını baz almalarıymış.) sıkıntı burda yorum hatası ne yazıkki ama gel gelelım askeri ortam olunca bunu anlatmakta cözmekte biraz sıkıntılı olucak gibi . )

Son düzenleme:
Uyku apnesi Ahi oranı 42 ile % kaç oran verilir?

2017 yılında uyku apnesinden oran alan var mı ahi oranım 42 cpap cihazı kullanıyorum vergi indirimi için başvuru yapmak istiyorum bazı arkadaşlara hastanede doktorlar yeni yönetmelige göre oran vermiyoruz demişler bunun hakında bilgisi olan 2017 yılında heyete giren arkadaşlar var mı

teşekkür ederim istanbnul avrupa yakasındayım hangi hastaneye başvuru yapayım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, Uyku polikliniği olan hastanelere başvuru yapmanız gerekli. Bende 17 Ekimde heyete gireceğim, derince eğitim ve araştırma hastanesinde. Vergi indirimi almanız için %35 uyku apnesinden bile alsanız yeterli değil.

bacaklarımda venöz yetmezlik kronik prostatit rahatsızlıklarımda var

merhaba

uyku apnesi ahi değeri:30 ve üzerine %35 alısınız. heyet raporu için sgk osmaniye yi tavsiye ederim.
şöyle yapacaksınız: pazar-salı-perşembe akşamları saat tam 20:00 de internetten engelli raporu için heyet randevu linki açılıyor.
oradan hemen ertesi güne randevu alın.sabah 8 de orada olun. öğleye kadar 9 doktora muayene oluyorsunuz.(heyete bakan hekimler farklı)
sonra aynı gün 13:00 da heyet toplanıyor.heyete çağırıyorlar. sonrasında 10 gün sonra raporu almaya gidiyorsunuz.
ancak sadece uyku apnesinden 40 oranı tamamlayamazsınız.başka rahatsızlıklarınız varsa onuda ekleyin.

Kronik prostatit hastalığa % kaç oran verilir?

merhaba kronik prostatit hastası olup saglık kurulunda oran alan var mı aramızda

PROSTAT VE VEZİKULO SEMİNALİS
Tedaviyle düzeltilebilen tekrarlayan prostat, vezikulo seminalis hastalığı:% 5
Sık tekrarlayan ve tedaviyle kısmi kür sağlanabilen prostat, vezikulo-seminalis hastalığı:% 10
Uygun tedaviye rağmen yeterli kür sağlanamayan prostat, vezikulo-seminalis hastalığı:% 15
Prostatektomi, V.Seminalis Eksizyonu:% 20

cetvelde bu şekilde geçiyor.

Kalp kapakçıgı mitral yetmezlik hak

Kalp kapakcıgımda hafif derece yetmezlik var oran alabilirmiyim

Benımde hafif mitral kapak yetmezliği var. Eko da mitral kapak normal yazıyor ama sonuç bölümünde hafif derecede mitral kapak yetmezliği diyor nasıl oluyor anlamadım.

Yarın vergi indirimi için bakırköy osmaniye saglık kuruluna girecegim

Uyku apnesi ahi oranı 43 35 puan burdan bekliyorum
bacaklarımda venöz yetmezlik hafif derecede
kalp kapakcıgımda mitral yetmezlik var hafif derece
kronik prostatit rahatsızlıgım var
yüzde 40 geçermiyim ilk defa heyete çıkacagım nelere dikkat etmem gerekiyor

muhaberat80 kurulda bir şey dikkat etmenize gerek yok kurul genelde doktorların kararına uyar
Uyku apnesinden %35
Kapaktan%10
Prostatit %5
Venöz yetmezliği tek bacağa %10 ile 20 arasında veriliyor
Toplamda%40 geçersiniz

Vergi indirim iptal edilir mi ? Benim hayatımı bitirmek uzere

Vergi indirimi iptal olmaz
kurum gerekli gördüğü zaman kontrole çağırma yetkisi var
Sizin konu neydi tam olarak kemaltosun

umut2135

Ben engelli taşeronum vergi indirimim olduğu için 15 yıl 3600 günü doldurdum. Ama yaşım 35 çalışmama engel bir işim yok ama kadroya geçişte yönetmeliğe bir ibare eklemisler bu beni bitiriyor galiba tamda emin değilim, ibare aşağıdaki

"malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak"

@kemaltosun

Sizinki malüllük değil, olursa yaşlılık aylığı olacak. Eğer sadece ifade o ise, rahat olun. Zira sizi bağlamıyor...

@kemaltosun Bu arada eksik bilgi vermiş olabilir misiniz? Zira başka bir forumda şöyle bir madde okudum. Bu doğru ise emekliliği gelenler hakkındaki yukarıda yaptığım yorum değişir:

[FONT=sans-serif]taşeron işçi yönetmeliğinin 41. maddesinin 2. fıkrasında "Bu şekilde işçi statüsüne geçirilenlerin istihdam süresi hiç bir şekilde emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığını kazanma tarihini geçemez" denilmekte.[/FONT]

Tam olarak bu şekilde,

"engelliliği nedeniyle vergi
indiriminden yararlananlardan sigortalılık başlangıç tarihi 6/8/2003 ve öncesi olanlar başvuru sırasında herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmadıklarına dair belgeyi sürekli işçi kadrosuna geçirilmeden önce idareye ibraz eder. Sigortalılık başlangıç tarihi; www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden alınacak SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesi esas alınarak tespit edilebilir."

@hozgul
Madde 16 2. Fıkra doğru hocam "(2) Bu şekilde sürekli işçi kadrosuna geçirilenlerin istihdam süresi hiçbir şekilde emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığını kazanma tarihini geçemez."

merhaba bugün bakırköy osmaniye saglııkk kuruunda heyeet girdim vergi indirimi için doktorlar ne oran verdiklerini söylemiyorlae sistem degişmiş artık biz bilgisayara yazıyoruz dediler sisteme giriyoruz dediler tabi hen yinede sordum oran verdiniz mi diye uyku apnesi oran verdim dedi

göz hipermotropum 3 derece gözlük kullanıyorum oran verdim dedi. kardiyoloji hafif mitral yetmezligim var 1 derece oran verdim dedi. üroloji kronik prostatit hastalıgım var oran verdigini söyledi. bacaklarımda hafif derece venöz yetmezlik vardı kalp damar cerrahi oran vermiyoruz biz buna derin ven trambozu olursa pıhtı olsa oran alırdın dedi ve oran vermedi

saglık kurulu heyet girdim bugün

merhaba bugün bakırköy osmaniye saglııkk kuruunda heyeet girdim vergi indirimi için doktorlar ne oran verdiklerini söylemiyorlae sistem degişmiş artık biz bilgisayara yazıyoruz dediler sisteme giriyoruz dediler tabi hen yinede sordum oran verdiniz mi diye uyku apnesi oran verdim dedi

göz hipermotropum 3 derece gözlük kullanıyorum oran verdim dedi. kardiyoloji hafif mitral yetmezligim var 1 derece oran verdim dedi. üroloji kronik prostatit hastalıgım var oran verdigini söyledi. bacaklarımda hafif derece venöz yetmezlik vardı kalp damar cerrahi oran vermiyoruz biz buna derin ven trambozu olursa pıhtı olsa oran alırdın dedi ve oran vermed

Üst Alt