Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif ortopedik engelliyim. Hangi ilde yaşamalı?

yuce05

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Slm trafik kazasi sonucu hafif ortopedik engelliyim
Pelvis kemiğin kirildi ve geri topatlandi soğuk da agriyor ve
rampa xikmak yaramiyor
Urolojik sorunlarda var %48 emekli oldum bekarim ve 40 yasindayim
saglik acisindan hangi ilde yasamak gerek...

Tabiki Ankara, eğitim, sağlık, ulaşım ve aklıma şu an gelmeyen bir ton olanak için, başkent candır:)

Suret

On gündür ankaradayim her yer yokuş hele keçiören agrimayan yerim kalmadi
Ayazini saymiyorum bile

Antalya diyebilirim, yokuş yok, kar derdi yok (keşke yağsa), ılman bir iklime sahip sadece yazın 3 ay sıcağı bunaltıcı olur buna katlanırım dersen bence tercih edilecek ilk illerden bir tanesi

valla arkadaşlarda söylemiş Antalya bir ev alacan orda yaşayacam müthiş güzel yer

bence kış mevsiminin olmadığı az soğukların kar yağışlarının olmadığı belediyeciliğin iyi olduğu büyük şehir olmayan sakin bir kışı kasabası en güzeli olur büyükşehire gitmek için ulaşıın sorun olmadığı
mesela egenin küçük bir kasabası rahatsız olduğunda izmirdeki hastanelere kısa sürede ulaşabilceğin gibi
iç anadolu kesin olmas 8 ay kış mevsimi metrelerce kar karda yürümesi zor olur en kötü 500 tl yakın ısınma masrafı olur zaten emekleisin

Bende emeklilik arifesindeyim Aydın Didim'i tasarlıyorum ama tam bilgi sahibi değilim. 2 dönüm yer alıp merkezden uzak yaşamak istiyorum. Artı ve eksileri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu üzerime almıyorum zira zaten cennetlik olduğuma inanıyorum

Tilemse

Benim yazdığım işin Esprisiydi ama daha yarın ne olacağını bilmiyosun cennetlik olduğuna nerden kanı getirdin ?

Son düzenleme:
Schizophrenia

Kimsenin malında canında ırzında gözüm yok. Hırsızlık, rüşvet, irtikap, kalpazanlık ve evrakta sahtecilik yapmam. Benden âlâ cennetlikmi olur. Bunları geçelim Didim hakkında bilgi paylaşalım

Üst Alt