Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif tekerlekli sandalye arıyorum

Swain

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar

8-10kg ağırlığında bildiğiniz hafif manuel tekerlekli sandalye varmıdır? Çok hafif olunca kullanamıyorum .. 2. Elde olabilir

Wollex kesinlikle almayın diye uyarıyorum. Biz yandık siz yanmayın. İkinci hatta üçüncü el ottoboch. sıfır Wollex'ten kat kat iyidir.

Uyarınız için teşekkür ederim . Ottobock avantgarde CV olan tam ideal görünüyor ama malesef 30 bin civarında

Son düzenleme:
Bende arayış içindeyim. kuschal düşünüyorum. elimdeki wollex sandalyeyide satmayı düşünüyorum.

Yanlış yazmışım abi avantgarde CV olacaktı , genel bi kullanım kolaylığı olsa bana yeter abi . Çok hafif olanlara hiç alışamıyorum

@Swain

O da aynı şekilde minimum 13-14 kg'dır kardeşim. Bakma sen 9 kg yazdıklarına. 9 kg olsa olsa tekerlekler çıkınca şasi ağırlığıdır. Bu klasmandaki sandalyelerde daha hafif sandalye yoktur zaten.

Doğru söylüyorsun abim ben 5 yıldır bildiğin klasik ottobock intro m2 kullanıyorum ondan 3-4 kg hafifi olsada yeter dicemde 30 bin fiyat koymuşlar birde bunlarda devlet geri ödemeside yokmuş

Üst Alt