Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif ve dengeli tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Dışarıya çıktığımda annemin kolaylıkla kaldırıp, oto bagajına koyabileceği,
hafif ama istek dışı hareketlerimle devrilmeyecek, dengeli bir tekerlekli sandalyeyi SSK'dan almak istiyoruz. Skuter fleksi düşünüyoruz. Deneyimi olan varsa, paylaşabilir mi?

Aslında Meyra önericem ama, SSK o kadar az bi ödeme yapıyor ki (özellikli manuel sandalye için 600 YTL idi sanırım), Meyra'nın yanından bile yanaşılamaz.

ssk vs"nin odedikleri ile hafif ve kullanıslı kelimelerini bagdastırmak imkansız.. eger kendi imkanalarınızla alacaksanız oturanboganın dediği gibi meyranın X serisi ve ottobock turkiye için uzun vadede kullanışlı markalar ama imkan varsa benim tercihim quickie ama malesef USA fiyatı 1200usd olan sandalyeyi, turkiyede 3500euro gibi rakamlara satıyolar.. bide nacizane onerim sandalyeyi alırken istisnalar hariç satıcıya guvenmeyin, internetten uzun uzun arastırın ve hastanızın olculerin gore uretilip turkiyeye gelmesini saglayın.. yoksa fuarlardan aldıkları demo sandalyeleri daha ucuza malettikleri için cogu medikalciler(istinalar hariç) size bunları satmaya calısıyor..

Özellikle de satıcılar hakkındaki uyarınız için sağolun ama sanırım ben ne aradığımı anlatamadım.
Öncelikle, kendim için araştırıyorum. Yani "hastanız" değil, "siz" demenizi tercih ederim.
Ellerimi yeterince kullanamadığım için, tekerlekli sandalyemi kendim yönetmem olanaksız. Bu nedenle büyük arka tekerlekler, kol ve ayak dayama yerleri vs. bunların hepsi anneme artı ağırlık... Bu nedenle Skuter fleksi üzerinde duruyoruz.

Arkadaşlar temmuz ayında tekerlekli sandalye de KDV istisnası getirildi acaba bu durumun fiyatlara bir etkisi olurmu sizce bende bir tekerlekli manuel bir tekerlekli sandalye almak istiyorum ama önce aktif tekerlekli sandalye düşünmüştüm ama onlar çok küçük acaba rahat edemezmiyim diye korktum.Manuel ama rahat hafif bir tekerlekli sandalye olabilirmi acaba?

Yok yok rüzgargülü, engelliler için olan araçlarda KDV zaten %1'di. Hiç bir değişiklik olmadı...

Sevinmiştim bende neyse sağol yinede verdiğin bilgi için...

arkadaşım almanyadan ithal ottobock var ona bi bak istersen fiyatıda çok cüzi bir miktarda 600ytl

Taktim Medikal - Sağlık İçin Elele - HALLEY

2797DB633909-4.jpg

BEN DAYS MARKA BIR SANDALYE ALDIM EN UCUZ OLARAK 350YTL INGILTERE MALI OZELLIKLERI SON DERECE IYI BU SANDALYEYI ISTANBULDA FINDIKZADE KARAGUN ISHANINDAN ATILLA MEDIKALDEN ALDIM ISTERSENIZ TEL.VEREBILIRIM FIYATI BASKA YERDE 650YTL KADAR CIKIYOR http://scalatansiyon.net/medical.asp?uk=&urunid=280

Üst Alt