Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif ve katlanabilir bir akülü tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
selam arkadaşlar

benim hafif katlanabilir bir akülü sandalyeye ihtiyacım var. böyle tarif ettiğim gibi bir akülü sandalyeler var mıdır
hafif ve katlanabilir olması bnm için daha ıyı cünkü rahatlıkla arabanın bagajına ailemin koyabileceği ve rahatlıkla bir yerden bir yere normal tekerlekli sandalye gibi konulabileceği. bir akülü sandalye...
şimdiki akülü arabam katlanmıyorr ve cok ağır ıkı kişi zor kaldırıyor..onun içinde her yere getiremıyorduk ve dolayısıyla ben yine gezemıyordum. mahallede gezsem bile ufak bir kaldırımdan cıkmıyordu yanlız düz yollarda gidebılıyordum..

Sizden ricam tarif ettiim gibi akülü arabalar varsa bana bi yardımcı olun İSTANBUL dayım..

şimdiden tşk..

imc akülü tekerlekli sandalye istediğin bagajada sığar ben bunun 102 modelini kullanıyorum 3 haftadır çokta memnunum 2 sene garantili ürün 2 sene kafan rahat eder anlıcağın

Üst Alt