Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafif ve uygun fiyatlı manuel tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar çalışıyorum ve araç kullanıyorum hafif transferleri kolay yapabileceğim ekonomik bir tekerlekli sandelye almak istiyorum
şuan kifas markalı bir sandalye kullanıyorum ama inanılmaz zorlanıyorum
ayrıca t12 omirilik felciyim...

Merhabalar ben ottobock start intro kullanıyorum çok memnunum

strt.ef.jpg

fiyatlar cok değişken, butceni soylersen daha kolay yardımcı olabiliriz..

+ kendi kendine mi otomobile almak istiyorsun? folding mi (capraz makaslı katlanır) yada rigid mi (capraz kapanmayan sırtlıgı oturagın ustune kapanan) olsun?

otto bock için 0-506-6494300 cem bey (kendiside omurilik felçli)
off car için 0-533-4416511 elif hanım.. dersin numaranızı ozgur"den aldım, elinizden geleni yapıcagınızı soyledi dersin.. duzgun bir fiyat versinler.. insallah faydalı olur..

bence imc medikal e bir bakın internetten fiyatlar çok iyi

Ben 1 ay kadar önce aldım. Revolution marka 3400 TL ye aldım ama şu an fiyatında değişklik olmuş olabilir.. Kolay katlanabiliyor ağırlığı 11,9 kg. Birde istediğim gibi değişiklikler yaptırabiliyorum daha sonra sırt uzunluğu, teker yüksekliği, ayaklık uzunluğu v.s.
Şu an çok memnunum kullanıyorum sürekli. Hatta işyerinde kullandığım koltuğu bıraktım artık masa başında bile sandalyedeyim daha rahat oldu böyle..

Üst Alt