Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafta sonu sigara denetiminde engelli çalışan muaf olur mu?

muneza

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Arkadaslar toplum sagligi merkezinde vhki olarak gorev yapmaktayim sigara denetimi toplum sagligi merkezleri tarafindan yapilmaktadir diger kurumlardan personel alinip polis zabita esliginde denetime cikilmaktadir
Sunu belirtmek isterimki isitme engelliyim denetime cikiyorum bazen hafta sonu cumartesi gunu sigara denetimi yapılıyor engelliler muaf olamazmi raporumda isitme ile ilgili isler yapamaz deniyor sigara denetimden muaf olmak icin sendiklarda laylaylom yani ugrasmiyor cozum nedir arkadaslar ?

Son düzenleme:
muneza

İşitme engelli olmanın bu denetimle bir bağı olmadığı için bir çözüm bulunamaz gibi geliyor bana. Siz ne yaptınız?

Ben bu konu için resmi yazı yazmadım sendika çıkabilir diyor bu konuda üst basamak amirleri karar vermeliler işitme engelli olan birini tütün denetime göndermeleri mantıksız geliyor çünkü vatandaşla irtibat halindesin bir soru sorar anlamayabiliyorsun yazıyı yazacağım bir gün müdürlük cevap verecek inşallah

OturanBoğa

Bu denetimden muaf tutuldum şöyle [FONT='inherit']7 Şubat 2014 tarih ve 28906 sayılı Resmi Gazete yayımlanan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin [/FONT][FONT=verdana]MADDE 16- (2) Engelliler, engelliliklerini artırıcı ve ek engel getirici işlerde çalıştırılamaz . dilekçe ile yazdım olumlu sonuç aldım. [/FONT]

Demek ki haklarını bilen ve usülüne uygun anlatan sonuca ulaşıyor. Tebrik ederim.

Üst Alt