Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafta sonuna denk gelen 2022 maaşımı PTT'den alabilir miyim?

azad21

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
enim eylül ayında alacağım 2022 maaşım gün olarak hafta sonuna denk geliyor hafta sonu hesabıma maaşım yatarmı?

pttmatik varsa çekebilirsin benimki haftasonuna denk geldi pttmatikle çektim

2022 maaşları her 3 ayda 1 ayın 5 inde yatıyo hesaba
bende 1977 liyim ayın 9 unda çekicem ptt den ama burda şahit oldum hafta sonu maaş
çekenlere azizkanmaz ında dediği gibi ama atm den çekenlerden 10 15 lira kesildiğinide duydum
ayın 7 sine kadar bekleyen 9 una kadarda bekler azad kardeş ))

Ha gayret 21 kaldı )))

Ayın 9 una

Ayin 7 si cumartesi cuma gunu maasimi cekebilirmiyim lutfen bilgilendirirmisiniz

evet cumartesiye gelen 2022 engelli maaşınızı cuma günü hem ptt matikten hemde ptt içerden çekebilirsiniz

ziraat eskiden pazar günleri de ödeme yapardı şimdi emekli maaşları p.tesiye sarkmış..hükümet emriyle herkese bol bol kredi veren devlet bankası konu emekliller oldumu 1 günlük gecelik repo faiz peşinde helal olsun!!

25 Dadaş

çekebilirsiniz.ptt kartınız varsa c teside çekebilirsiniz.yok ise ptt kartı çıkarmanızı tavsiye ederım.vezne kuyrukta beklemektense bankamatıkten çekersiniz

Sayın arkadaşlar maaşım,ın günü cumartasiye geliyor cumadan alabilirmiyim lütfen bilgi verirmisiniz

Konuyla alakalı değil ama bişe sorcam Engelliler ilaç farkı ödüyor mu ya ilaçlarım çok pahalı farkı yüksek oluyor nasıl olacak artık bu bilgisi olan var mı

Arkdaslar pazara denk geln maasi ne zmn cekebilirim cuma yatrmzlarmi

2022 aylığı ayın 8 ine gelenler

Merhaba ayin sekizi pazara geliyor bende PTT kart var yarın alabilir miyim ? Bugün yatmamışti

bende sekizinde alıyordum lakin maaşım kesildi tekrar bağlatmak için rapor çıkacak onu götürecem vakif müdürüne

pazartesiyi beklemen gerekebilir banada çok denk geldi

kartla alabilir misin bilmiyorum PTT ye gidip sıra alarak maaşı çekmek olmaz haftasonu na denk geldiğinde haftaiçiyi beklemek gerekiyor tekrar yazıyorum kartla alabilir misin bilimiyorum

Teşekkür ederim sızın 2022 niye kesildi acaba rapor süresi mı bitti

sadece ben değil bizim burda 200 kişiden çok hastanın maaşı kesildi yeni rapor çıkarsa onu götürecem vakıf müdürüne

Pazara denk gelen maaşı şuan saat 12 yi geçtiği için cekilebilir mi kartla?

sunnshine,
Kardeşim pazar gününe gelen maaşlar pazartesi,cumartesiye gelenlerde cuma gününden hesaba yatıyor.
Seninki pazara geldiğinden malesefki pazqrtesiyi bekleyeceksin.

O halde ptt kartın bi avantaji olmuyor haftasonuna gelen maaşlarda. Tesekkur ederm cvp icin

sunnshine

00:00 dan itibaren çekebilmeniz lazım.

ptt ile alakası yok. ptt de Banka zaten. Kartla mesai saatleri dışında parana erişebilirsin. Aksi taktirde ancak banka -ptt açık olduğu şube ve saatlerde işlem yapabilirsin.

Maaşı alabilirmiyim

Arkadaşlar bu ay ödeme pazara denk geldiği için p tesi alacaktım maaşı ama Perşembe 6 sında işe girdim acaba ayın 9 da maaşı alabilir miyim

Arkadaşlar benim maaş cumartesi günü dekkeliyor cumartesi mi cekicem cumami

Cuma gunu alacaksin cmt den gelenle cuma pzr denk gelenlee pzts

Bu arada 2022 lee ne zaman guncelenir

Üst Alt