Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafta sonuna denk gelen 2022 maaşımı PTT'den alabilir miyim?
2022 maaşları her 3 ayda 1 ayın 5 inde yatıyo hesaba
bende 1977 liyim ayın 9 unda çekicem ptt den ama burda şahit oldum hafta sonu maaş
çekenlere azizkanmaz ında dediği gibi ama atm den çekenlerden 10 15 lira kesildiğinide duydum
ayın 7 sine kadar bekleyen 9 una kadarda bekler azad kardeş ))
ziraat eskiden pazar günleri de ödeme yapardı şimdi emekli maaşları p.tesiye sarkmış..hükümet emriyle herkese bol bol kredi veren devlet bankası konu emekliller oldumu 1 günlük gecelik repo faiz peşinde helal olsun!!
Konuyla alakalı değil ama bişe sorcam Engelliler ilaç farkı ödüyor mu ya ilaçlarım çok pahalı farkı yüksek oluyor nasıl olacak artık bu bilgisi olan var mı
kartla alabilir misin bilmiyorum PTT ye gidip sıra alarak maaşı çekmek olmaz haftasonu na denk geldiğinde haftaiçiyi beklemek gerekiyor tekrar yazıyorum kartla alabilir misin bilimiyorum
ptt ile alakası yok. ptt de Banka zaten. Kartla mesai saatleri dışında parana erişebilirsin. Aksi taktirde ancak banka -ptt açık olduğu şube ve saatlerde işlem yapabilirsin.