Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haftanın konuğu uygulaması olabilir mi?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Her hafta bir üye forumun konuğu olsun ve biz ona sorular soralım,onu tanımaya çalışalım..Ne dersiniz...

Başlık:

Örnek: Haftanın Konuğu(güllerdiyarı)

güzel olur aslında bütün üyeler için olursa iyi olur

super bir fikir tesekurler gullerdiyari

bencede cok güzel bi fikir hiç olmazsa birbirimizi tanırız

yoğun ilginize teşekkür ederim,aslında bu siteye böyle bir pano açma fikri melpone arkadaşımızdan geldi,ama benim açmamı istedi,kendisine teşekkür ediyorum

bence de çok güzel bir fikir güzel düşünmüşsün arkadaşım

Bence de güzel olur...Gün belirlensin ortak musait bi gun...Ne dersiniz...

Her Hafta Pazartesi başlasın pazar gecesi saat 24.oo de konu kilitlensin.İllk konuğu ortak belirleyelim.Sonrakiher hafta konuğu yönetim seçsin..Evet mi

Bence çok güzel olur.. Bu senin fikrin olduğu için senin yazmanı istedim.. Ama benimde hoşuma gitti bu fikir haftanın konuğu bir hafta boyunca soruları fırsat buldukça cevaplar ve bir sonraki kişiyi seçer.. Elbette özel sorular cevaplamak istemediği soruları pas gecme hakkıda verilmelidir değil mi :)

Yıllar önce bu uygulamayı başlatmıştık. Her hafta sohbet odasında bir üyeyi tanıyorduk. Sonra da o sohbet metnini sitede yayınlıyorduk.
Yine yaparız tabii. Ama hele sohbet odası işini halledelim. Haftanın konuğu sonra...

Bence sohbet odasında değil forumda olsun herkes forumda sorsun ve yanıtlasın :) Çünkü herkes aynı anda sohbet odasında olamayabiliyor veya takip edemeyebiliyor..

bence de çok güzel olur bende varım

olabilir ama şahsen kanımca bana göre türkçeyi katlettim bu arada anlatım bozukluğuna taktım da ne diodum güzel fikir ama öncelk sohbet odası olsun beya sonra bakarız buraya isteruk isteruk sohbt odasını isteruk

Üst Alt