Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastane belirgin olan hastalığımı değerlendirmemiş!?

gulserenyuksel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Size Şöyle Bir Sorunumu Yöneltmek İstiyorum. Daha Önce Heyete Girdim,Toplamda %27 Aldım.1 Yıl Sonra Tekrar Hastaneye Heyete Girdim,Bu Sefer %29 Aldım Hakem Hastaneye Müracaat Ettim Bu Sefer %38 Aldım.Sorunum Şu Ms Hastası Olduğum İçin "İdrar İnkontinansı Mevcut" İlk Girdiğim Heyette Bu Hastalıktan %10 Almıştım 2. Hastanede Buradan Puan Gelmedi.Asıl İtiraz Dilekçem Bu Hastalıktı 3. Hastanede Bu Hastalığım Belirtilmemiş.Doktor Belirttiğini Söyledi, Bana Ankara'dan Gelen Evrağımda Böyle Bir Hastalık Görünmüyor.Eğer Görünseydi %10 Puan Daha Alacaktım.
Benim Ne Yapmam Gerekiyor.Hakem Hastaneyede Çıktım, Bundan sonra Gideceğim Yol Nasıl Olmalı İl Sağlık Müdürlüğümü Yoksa Ankara mı ? Beni Aydınlatırsanız Sevinirim.

Hastaneden Aldığım Raporda Tek Gözümden % 8 Rapor Aldım,Ürolojiden % 9 Aldım. Buna Göre Raporum % 17 Olması Gerekiyor
Hastane Raporuma % 17 Diye Gösterdi Ancak Ankaradan Gelen Kağıtta % 27 Yazıyor Bu %10 Puan Bana Neden Geldi,Yaşım 42
Sebebini Açıklarsanız Sevinirim.

Ankara Merkez Saglık Kuruluna test tahlil tetkik gibi rahatsızlıklarınızla ilgili evraklarınızı gönderebilirsiniz.Mahkeme sürecide olabilir fakat çok uzun yıllar sürebilir.

Hastaneden çıkan raporum %65 gelecek olan rapor ne olur emekli olunca çalışabilirmiym

MERHABA BEN GÜLSEREN YÜKSEL.
RAPORDA YAZAN AÇIKLAMAM AYNEN ŞÖYLE

Demiyelinizan hastalık nedeniyle daha önce dış merkezde takipliymiş. İlk şikayet elde uyuşma, 4 yıl önce başlamış, 2010'da elde uyuşma ve bulanık görme, son nörolojik muayenede desteksiz sağ ayak oraklayarak yürüyor, geniş tabanlı 3/5,. Derin tendon refleksleri global canlı. Taban cildi refleksi iki yanlı lakayt. Solda şüpheli 1-2 atımlık klonus mevcut. Sağ nazolabiyal sulkus hafif silik. Serebellar muayene ve konuşma normal.
Görme keskinliği sağda çıplak göze 6/10, hepirmetropik cam ile düzeltilerek 7/10 düzeyindedir. Solda çıplak gözde 10cm'den parmak sayacak düzeyde, hipermetropik ve astigmatik cam ile düzeltilerek 4/10 düzeyindedir. Göziçi basıncı sağ göz 15mmHg, sol göz 17mmHg düzeyindedir. Biomikroskopik muayenesi sağda özellikli bulgu yok, solda pupilla düzensiz temporale çekik, PCIOL izlenmekte, IOL'nin bacağı temporalden izleniyor. Kornea temporalinde korneal skar mevcut. Gözdibi incelemesinde özellikli bulgu yok. B scan göze USG sonucu normal, Flash VEP bilateral ve sağ gözde N2-P2 ve genlik normal, solda N2 latansı uzun, P2 latansı uzun ve genlik düşük, Flas ERG'de sol göz bulguları normal, sağda b2 latansı hafif uzun, diğer bulgular normal olarak tespit edildi.
42 yaşında bayan, MS tanılı hasta Urge+stres+2 kez lomber herni operasyonu(6 yıl önce) olmuş. Hasta 4-5 yıldır hissetmeden idrar inkontinansı var. Pollaküri, noktüri, sıkışma, suprapubik ağrı mevcut. Ürodinami Ünitesinde yapılan Üroflow ve Doium sistometri testleri sonucu:"Detrusor Aşırı Aktivite" tanısı konmuştur.

Raporda 3 tane hastalık işaretlenmiştir. İşaretlenen hastalıkların oranları yazmıyor hepsinin toplu oranı yazıyor e. Hastalıklar;
Görme Sistemi, Ürogenital Sistem, Sinir Sistemi

Şu an çalışmaktayım, Ankara'dan oranım e olarak geri dönerse emeklilik işim nasıl olacak emekli olursam çalışamayacak mıyım? ` ın altına mı düşmesi lazım çalışabilmem için oranın? Çalıştığım firma sigortasız eleman çalıştırmıyor. Beni bilgilendirirseniz sevinirim birde oranım kaç olabilir?

Üst Alt