Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastane gitmeden 2. raporu kullanabilir miyim?

madagascar40

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba ben ilk hastaneden yuzde 8 aldim itiraz ettim ikinci hastane yuzde 30 verdi simdi hakem hastaneye gitmesem bu 2.hastanenin raporunu guvence hesabina gondersem olurmu? tazminat icin

ben sadece guvence hesabindan tazminat almak icin yani baska yere vermicem raporu. hakem hastaneye gitmeden 2. raporu guvenve hesabina gondersem olurmu?

sayin uyeler ilk rapor %8 2.kurul %30 ben hakem hastaneye gitmeden 2.kurul raporunu guvence hesabina gondersem kabul gorurmu?

Size kimse yardımcı olmadı sanırım. O halde ben söylim.
İlk heyet raporu %8.bu rapora itiraz ettin sanırım 2.hastane de %30 vermiş bu durumda size haken hastanenin yolu gözüktü..iki rapordaki %deler farklı olduğu için son karar için hakem hastaneye gideceksin ....

evet hocam.onu biliyorum benim.sorum 2.hastanenin raporunu guvence hesabina gondersem olurmu? hakem hastaneye gitmesem

Raporu güvence hesabına yollayın ama güvence hesabı sistemden ilk raporunuzu görebilir.O zaman kendileri sizi hakem hastaneye veya bir adli tıp kurumuna yollayacaktır.Aldığınız rapor sadece kazaya bağlı hasarlarla ilgili ise gönderin sorun olmaz.

evet kaza ile ilgili sosa sigorta bir sorum olcak sizden baska kimse ilgilenmiyor. benim tazminati sofor alkollu diye %50 kestiler aradan 7 yil gecti napmam lazim. birde rapor oranim %30 suan kaza ile alakali. once %18 idi aradaki %12 fark ne kadar tazminat alirim issizim ve 31 yasindayim ama.kaza doneminde fabrikada calisiodum asgari ucretle bekarim ne kadar alirim tahminen?

Üst Alt