Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastane olumsuz rapor verirse diğer hastanelerden alınan rapor kabul edilir mi?

gururlu

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
hakem hastane ehliyet ve araç için olumsuz rapor verirse diğer hastanelerden alınan rapor kabul edilir mi? ben doğrudan hakem haastaneye müracaat ettim.

çok acil yardım

van da deprem sonrası doktorların çoğu gittiği için sadece van devlet hastanesinden rapor alınabiliyor.van devlet hastanesi de hakem hastane.hakem hastane ehliyet ve araç için olumsuz rapor verirse sonradan gideceğim diğer hastaneleriden biri olumlu rapor verirse emniyet hakem hastanenin raporu olumsuz deyip diğer hastanenin raporunu kabul etmeyebilir mi.bu gün başvurdum.eğer sorun olacaksa başvuruyu devam ettirmeyeyim.kurul yarın.lütfen acil yardım.sabah da bu başlığı açtıydım ama "taşındı" diye not yazılmış nereye taşındığını bulamadım.

hastanenin hakem hastane olabilmesi için öncelikle farklı iki hastaneden iki farklı karar çıkması lazım bu durumda gönderilecek üçüncü hastane hakem hastane olur örneğin askeri kararlarta ankara gata hakem hastanedir ancak 1. veya 2. raporu veren gataysa hakem hastane olarak başka bir yere sevk edilir içiniz rahat olsun istediğiniz karar çıkmasa bile başka bir hastaneye başvuru yapabilirsiniz

Evet, demirc'nin yazdığı gibi, hastanenin statüsü önemli değil, önemli olan, il sağlık müdürlğünün "bu rapora dair hakemlik yap" demesi. O da ancak itiraz sonrası olur. Yani, ilk elden alacağınız rapor "hakem hastanesinden alınan rapor" muamelesi göremez.

Üst Alt