Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastane raporu sureli verildi. İlk aldığım yerden yeni rapor alabilir miyim?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Ilk once Kırşehir'den rapor aldim itiraz ettim Kayseri ye yonlendirdiler oran celiskili olunca Ankara hakem hastanesine gittim hakem hastane raporu 1 yil sureli vermis yeniletmek icin kirsehirden rapor alabilir miyim

Hakem hastane

Hakem hastane den 1 yıl süreli rapor aldım yeni hastalıklarım cıktı mahkemeye mii vermem gerekiyor yoksa direkt olarak muayene olmam mı gerekiyor

Kaansemiramis

Kardeş 1 yıl süreli rapor ile emekli olmuşsan SGK dan sevk ile emekli olmamışsan, bir işte çalışıyorsan işyeri yazsı ile, çalışmayıp vergi indirimi emeklilik gibi bir durum yoksa, kendin bizzat raporun dolmasına 2 ay kala kadar ikamet ettiğin ilde bir sağlık kurulu olan hastaneden yeni Rapor için müracaat edersin. Yeni raporu alırken eski raporu ibraz eder ilave hastalıkları kurula söylersin. Hakem heyeti raporu süresi dolana kadar geçerlidir

Hakem hastane ankaraydı şimdi kendi ilimden alabilirim degil mi

yeniden rapor alamazsınız anladığım kadarıyla raporları yeni almışsınız. en son raporunuzun süresinin bitmesini beklemelisiniz o zaman il sağlıkla görüşüp kırşehirden almak istediğinizi söyleyebilirsiniz. yeniden almak istediğinizde sistemde raporlarınız gözüktüğü için ve raporlarınız yeni olduğu için olmayacaktır. sürenizin bitmesini bekleyin.

Üst Alt