Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastane sağlık kurulunda iken yeni hastalık eklenmesi!?

ersel_77

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar,

iki hastaneden farkı oranlarda rapor aldığım için itiraz sonucu hakem hastaneye sevk edildim.
şu an mevcut hastalıklardan muayene kontrollerini tamamladım yalnız psikiyatri bölümü bir önceki hastanenin verdiği oranı farklı sorunlar olduğu için kabul etmeyerek 6 ay doktor kontrolünden sonra kararını açıklayacak. şu an hakem hastanedeki raporum bekleme durumunda. şimdi başka bir hastalığımdan oran verildiği öğrendim bu durumda hakem hastane sağlık kurulunda bekleme aşamasında olan hastalıklarıma yeni öğrendiğim hastalığımı ekletebilirmiyim.

konu başlıklarında bu konu ile alakalı bir başlık bulamadığımdan bu başlığı açıyorum konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlarımız deneyimlerini yazar ise hem bana hemde benim gibi bilmeyen arkadaşlara faydamız dokunur şimdiden herkese teşekkürler.

ersel_77
Hakem hastanenin vermiş olduğu 6 aylık süre içinde tedavinize düzenli olarak devam edin.
6 ay sonra tekrar heyete gireceksiniz.
Evet var olan bütün hastalıklarınızı o gün dile getirin.
Hekimler değerlendirip ona göre %deleme yapacaklardır/Geçmiş olsun...

Üst Alt